Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: privatni vrtić Zvončica?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno privatni vrtić Zvončica?

Dali ima koja mama cije dijete ide u ove jaslice,u Sesvetama??Zanima me koliko ste zadovoljne tetama i jaslicama opcenito.....hvala

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo jedne mame iz Zvončice. Sipaj pitanja. Ja sam za sada jaaako zadovoljna.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zanima me kakve su tete,jednom rjecju,ozracje i opcenito kakav je vrtic.....starije dijete mi nije islo na adaptaciju i bio je puno veci kad je krenuo u vrtic,tako da mi je ovo sve nekako novo...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja curka je krenula u 10. mjesecu. Privikavanje traje 2 tjedna i ide postupno, prvih dana po pola sata igranja i onda postupno jelo, spavanje. Moja je malena išla tjedan dana jer se super prilagođavala i nije htjela doma iz vrtića. Uglavnom prilagode se svakom djetetu posebno. U grupi ih ima desetak, s tim da ih nikad toliko nisam vidjela. Dvije tete su s njima i još jedna koja je kad imaju najviše posla, tipa premotavanje, jelo i slično. Bar kak sam ja shvatila. Obe tete su super, s tim da mi se jedna ipak sviđa malo više od druge. Meni se sviđa što su u dežurstvu uvijek tete iz jaslica, tak da malci to ni ne osjete. Vrtić je mali, tak da su njima, bar mojoj, poznati svi prostori i sve tete. Kad dođem u vrtić atmosfera je uvijek topla, i nikad nisam došla a da je dijete prepušteno samo sebi. Tete se zaista imaju vremena posvetiti svakom djetetu i to zaista i čine. Jedina mala zamjerka je možda premali prostor, ali što znači prostor prema super tetama i super atmosferi.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

D je išla u Zvončicu od 1.4 do 31.7. prošle godine.
    Ja bila super zadovoljna.
    Bila je u jasličnoj grupi. Tete su bile o.k. Hrana dobra.
    Minus je što nemaju svoje dvorište - vode ih u parkić blizu vrtića.
    Otišli smo jer smo dobili mjesto u gradskom vrtiću.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jurisnik, kako se prilagodio / la na gradski vrtić nakon Zvončice? Ja isto planiram tako slijedeće godine napraviti, ali nekako mi je žao, tak joj je super tu, tak je zadovoljna. u kojem ste gradskom vrtiću?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    Jurisnik, kako se prilagodio / la na gradski vrtić nakon Zvončice? Ja isto planiram tako slijedeće godine napraviti, ali nekako mi je žao, tak joj je super tu, tak je zadovoljna. u kojem ste gradskom vrtiću?
    U Sesvetama.
    Tu je adaptacija bila drugačija nego u Zvončici jer je tu odjednom bilo 19-ero djece za prilagodbu. Tako da nas je istovremeno bilo njih 19 + 19 nas roditelja + tete. Po meni to nije baš najsretnije riješeno, ali šta je tu je.
    U svakom slučaju D se dobro prilagodila i stvarno nema problema s njom.
    Tete u grupi su nam super, a sad smo (za vrijeme praznika i spajanja grupa) upoznali i dosta drugih teta i sve su joj bile o.k.
    Moj jedini razlog za odlazak je bila cijena. Razlika je ipak 750 kn mjesečno.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja se grozim tih ogromnih grupa, to je i razlog zbog kojeg nismo htjeli u gradski vrtić. I meni su novci al nekako si mislim, nije sve u novcu. E da, i koma mi je to što nemaju parkić. Sad po zimi ok, al kad dođe proljeće :/ :/
    Koliko imaju teta u gradskom i koliko djece? Jesu puno bolesni?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    Ja se grozim tih ogromnih grupa, to je i razlog zbog kojeg nismo htjeli u gradski vrtić. I meni su novci al nekako si mislim, nije sve u novcu. E da, i koma mi je to što nemaju parkić. Sad po zimi ok, al kad dođe proljeće :/ :/
    Koliko imaju teta u gradskom i koliko djece? Jesu puno bolesni?
    D je u mlađoj jasličnoj i tamo ih je 19, u starijoj j. ih ima 25...
    Kad smo bili u Zvončici, tamo ih je bilo više od 15.
    Tete su dvije. Jedna dođe u 7,15 a druga u 10. U svojoj sobi su do 16,15.
    I zimi su (osim kad je baš grdo) vani, u svom ograđenom prostoru.
    Što se bolesti tiče - ne vidim neku razliku.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I još - i ja sam bojala tog prelaska iz jednog vrtića u drugi jer sam bila zadovoljna sa Zvončicom, ali stvarno nije bilo nikakvih problema.
    Više smo mi u strahu nego oni.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znači u starijoj jasličkoj je još gora gužva. Ne znam šta ću napravit, imam još vremena za razmislit do 5. mjeseca kad su prijave.
    Hvala ti puno na informacijama!

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala puno na info.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •