Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Vrtić u Dubravi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Vrtić u Dubravi

Sretna Nova godina svima!!

Trebam malu pomoć i savjet.
    U 12 mj. ove godine moja mala obitelj se seli u Zg iz Čk na dvije godine (zbog posla) i tražim vrtić u Dubravi, gdje nisu problematični malo duže ostajanje u vrtiću, ponekad i u popodnevnim satima, organizirano čuvanje tijekom ljeta, a da nema ogroman kapacitet i jako velike grupe.
    Katja je do sada u Čk bila kod časnih i prezadovoljna sam sa svime, osim što je rupa preko ljeta od više od mj. dana kada ne rade, zatim tjedan dana pred Božić i sl, te rad samo do 16h.
    Nije bitno da li je državni vrtić ili kod časnih.

Hvala vam unaprijed!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U Dubravi ima desetak dječjih vrtića što gradskih što privatnih pa ovisi gdje ćeš biti u kojem dijelu Dubrave i što ti najbolje odgovara. Mi smo u Radosti i jako smo zadovoljni premda grupe nisu male i spajaju se preko ljeta i praznika. Imaš na www.zagreb.hr pod predškolske ustanove popis vrtića gradskih i privatnih pa ih možeš nazvati i vidjeti što bi ti odgovaralo. Od frendice djeca su kod časnih u Granešini i jako su zadovoljni.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vrtić "Pčelica" u Dubravi je moj izbor od svih vrtića u kojima sam bila,a obišla sam ih hvala bogu skoro sve

ne znam kakvo mu je radno vrijeme i koliki je kapacitet grupa, ali znam da vrijednost jednog vrtića ovisi uvelike o tome kakav mu je stručni tim, jer oni reflektiraju svoju (dobru)energiju na cijeli kolektiv pa i na programe i sve ostalo, a njihov stručni tim je po mom osobnom mišljenju stvarno uzor za mnogo toga

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Medo Brundo, definitivno.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

moja necakinja je u Pčelici i jako su zadovoljni :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i medo brundo ima divnu pedagogicu i ravnateljicu, ali se i sami ljudi tamo malo žale na funkcionalnost prostora. inače sve 5

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala na pomoći, cure, divne ste.

A kako se smjesti dijete u vrtić, daje se molba i kome, ode se na razgovor, ili?
    U Čk sam išla ranije na razgovor i Katja je ušla u kvotu, bez zamolbi ili sl.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u svibnju su redovni upisi, odi se raspitati na lice mjesta

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima i na Klaki (dio Dubrave) privatni vrtić gdje je dovođenje i odvođenje više-manje po željama roditelja, u tom su smislu fleksibilniji. zaboravila sam ime, mislim da su u ulici Mate Lovraka.
    Mi smo u Radosti i zadovoljni smo. Grupe su velike, upis nije sasvim lak, ali imaju engleske skupine koje se doplaćuju i mislim da se u njih može lako upasti i da su nešto manje.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kolibri,gornj dubrava ili njihov podrucni objekt potocic na mirosevcu!!velike pohvale

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

poletarac u studentskom gradu-mi smo prezadovoljni.
    inače onaj privatni gore spomenuti na Klaki se nalazi u Aleji Blaža Jurišića i zove se Dječja Igra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •