-
-
postoje antibiotici koji se mogu uzimati uz dojenje, ne znam o kakvoj se bolesti radi, mozda ne mozes uzet ni koji nego taj lijek, ali svakako pitaj svog lijecnika moze li ti dat neki antibiotik uz koji i dalje mozes dojiti.
mislim da bi se za to vrijeme trebala izdajat da bi odrzala proizvodnju mlijeka.
hoce li htjeti?
mislim da ti to nitko ne moze sa sigurnosu reci, ja se nadam da hoce
-
Mislim da će htjeti, ali će biti jako teško preživjeti ta tri dana... to govorim iz mog iskustva s malom ovisnicom o cici, možda nisu sva djeca ista
-
-
ja ti svakako savjetujem da se malo vise raspitas o samom lijeku ili o alternativi za taj lijek, mozda da nazoves zavod za farmakologiju na rebru ili zamolis lijecnika da provjeri jos jednom ima li alternative jer danas sve vise lijekova ima uz koje se moze dojiti?
-
Možda papanje mlijeka na žličicu, da se ne nauči na dudu?
-
Nema alternative-trebam lijek iz skupine tetraciklina-nne idu nikako uz dojenje,a ono što se dalo uz dojenje tj na druge skupine ne reagiram-probala dve različite skupine...
-
melange prvotno napisa
tri tjedna
uh, krivo sam čitala
to bi meni bilo zbilja teško...
a da zoveš sos telefon za dojenje? Tamo će ti savjetovati i na koji način hraniti na bočicu a da se kasnije lakše vrati na cicu (ja sam jednom zvala za šogoricu i dobila sam zbilja brdo savjeta te vrste)
Ili da prvo izdojiš što više pa da zamrzneš za ta tri tjedna? Nisam sigurna je li ovo tako dobar savjet da ne povećaš proizvodnju baš prije tog perioda kad beba neće smjeti sisati :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma