Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bojim se-hoće li htjeti?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bojim se-hoće li htjeti?

Beba je 4i pol mjeseca i trebala bih prestati dojiti na tri tjedna jer zbog bakterije trebam popiti lijek....odlučila sam s tim pričekati još mjesec i pol da mali bude 6 mjeseci...E sada me strah dal će htjeti dojiti nakon što tri tjedna ne okusi ciku-ja sam sto posto sigurna da želim nastaviti,ali kako da njemu pomognem da ne zaboravi ili da ju ne odbaci?! Ako ima tko kakav dobar savjet dobro će doći...hvala unaprijed

P.S. Već sam sad u komi...i cendram na veliko!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

postoje antibiotici koji se mogu uzimati uz dojenje, ne znam o kakvoj se bolesti radi, mozda ne mozes uzet ni koji nego taj lijek, ali svakako pitaj svog lijecnika moze li ti dat neki antibiotik uz koji i dalje mozes dojiti.

mislim da bi se za to vrijeme trebala izdajat da bi odrzala proizvodnju mlijeka.

hoce li htjeti?

mislim da ti to nitko ne moze sa sigurnosu reci, ja se nadam da hoce

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da će htjeti, ali će biti jako teško preživjeti ta tri dana... to govorim iz mog iskustva s malom ovisnicom o cici, možda nisu sva djeca ista

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

tri tjedna

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ti svakako savjetujem da se malo vise raspitas o samom lijeku ili o alternativi za taj lijek, mozda da nazoves zavod za farmakologiju na rebru ili zamolis lijecnika da provjeri jos jednom ima li alternative jer danas sve vise lijekova ima uz koje se moze dojiti?

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Možda papanje mlijeka na žličicu, da se ne nauči na dudu?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nema alternative-trebam lijek iz skupine tetraciklina-nne idu nikako uz dojenje,a ono što se dalo uz dojenje tj na druge skupine ne reagiram-probala dve različite skupine...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    tri tjedna
    uh, krivo sam čitala
    to bi meni bilo zbilja teško...

a da zoveš sos telefon za dojenje? Tamo će ti savjetovati i na koji način hraniti na bočicu a da se kasnije lakše vrati na cicu (ja sam jednom zvala za šogoricu i dobila sam zbilja brdo savjeta te vrste)

Ili da prvo izdojiš što više pa da zamrzneš za ta tri tjedna? Nisam sigurna je li ovo tako dobar savjet da ne povećaš proizvodnju baš prije tog perioda kad beba neće smjeti sisati :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •