Ja sam jednom bila deset mjeseci na tom režimu i u početku sam bila puna energije i zapravo osjećaj čišćenja je bio divan. taman kad sam se navikla počela sam osjećati kroničnu glad koliko god povećavala količine. Pa me pukla neka depra, iako sam vježbala i yogu i aikido i disala, puhala. Izgubila nisam neke kile, jer nisam imala ni kaj. Tipa s 55 na 53 ili 53 na 51kg - ne sjećam se više tih brojčica

. Uglavno desilo se da sam morala užasno puno radit , s minimalno spavanja i užasno puno fizičke akitvnosti i onda sam imala viziju. Pojela sam biftek kao žedan u pustinji. I skoro se srušila u nesvjest. (Dubrovnik, ljeto). Luda žena

Ništa mi nije falilo ni kruh, ni čokolada, ni kava, alkohol - samo meso.
Dakle
moje greške su bile predugo, preisključivo, prenagli prekid. Tako da 21 dan zvuči super - sigurno nije bez veze da treba trajati neko kraće razdoblje, pogotovo ako si po konstituciji totalno suprotan - recimo carnivora iliti mesožder
Mislim da ste mi dale super ideju za korizmu.
Usput mislim da nije dobro ići na post odmah nakon prežderavanja, ako ga je bilo, naravno. Možda se malo vratiti u normalu pa onda.