Drage cure, vaše su mi misli dragocjene, hvala vam što pišete!
Koliko god razmišljala na potpuno jednak način kao ivanas, ne mogu se ne zapitati hoću li i ja svom djetetu jednom poslati nekom reakcijom, gestom ili samo pogledom poruku kakvu ste vi iščitale iz reakcija svojih roditelja. Sad kad sam roditelj shvaćam kako je to teška uloga pa i bez obzira na posvojenje. Neke stvari čovjek jednostavno ne osvijesti dovoljno, misli da je u svom postupanju jasan i samorazumljiv, a druga strana to dekodira na sasvim drugi način.

. Sad kad sam roditelj shvaćam kako je to teška uloga pa i bez obzira na posvojenje. Neke stvari čovjek jednostavno ne osvijesti dovoljno, misli da je u svom postupanju jasan i samorazumljiv, a druga strana to dekodira na sasvim drugi način.
Odgovori s citatom

. Ja nisam posvojena niti planiram posvajati, ali se divim svima koji jesu. Predivno mi je znati da postoje takvi ljudi na ovom našem surovom svijetu. Nadam se da ćete biti presretni sa svojom dječicom cijeli svoj život. I posvojenoj dječici i ex dječici puno sreće želim kroz cijeli život, da im sve bude nadoknađeno kroz njihove nove obitelji.
...Da, to je zato što ja baš u ovom periodu svog života rješavam te stvari - netko prije, netko kasnije, netko nikad...nema pravila.
.)