Pokazuje rezultate 301 do 350 od 467

Tema: biti posvojeno dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je dignuta u javnosti prevelika fama oko posvajanja. Ja sam od onih koji su poslali molbe i nisam niti stigla početi dobro zvati dobila sam poziv i dijete, pa još par puta tako. Svi moji prijatelji i poznanici su posvojili u roku od najviše dvije godine. I svi za koje sam čula i koji su me pitali za savjet a čekali su duže su ili bili neaktivni i neupućeni i/ili su imali nerealne i nezrele zahtjeve i očekivanja od posvojenja. Kad čovjek osjeti nešto u srcu i duši i zna da je to njegov put sve se posloži u tom smjeru.

Ivanas, pls podsjeti me - pred koliko je to bilo kad si dobila poziv? Meni se čini da je to još tako funkcioniralo prije tipa 5-6 godina, nakon toga ne. Ovo u rok u od dvije godine tako sam i ja popratila, ali uz uvjet angažmana (znači nazivanje centara, road showi po centrima u radno vrijeme + preslagivanje priroriteta oko želja). Naravno, ako se tako posložiš prioritete izlazit ćeš s posla za predstavljanje po centrima, ja se referiram na to da se meni čini da je mali broj "happy endingsa" stila predaš papire + to je to od tvoje aktivnosti + čekaš poziv.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.03.2013. at 18:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •