Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
Tuznazauvijek, nemoj biti zauvijek tužna. Djetetu si dala život i dala si joj novu šansu, novu obitelj. Učinila si puno za nju. Nisi podlegla iskušenju da joj oduzmeš život zbog teških okolnosti u kojima si je začela i rodila. Pretpostavljam da si osjećala da bi te teške okolnosti previše opterećivale vaš odnos, pa si je zato dala na posvojenje. Nemoj sebe kriviti, ti si žrtva, a u svojoj žrtvi postupila si na najbolji mogući način. Kreni dalje u život i nemoj o sebi misliti loše - napravila si dobru stvar.

slažem se sa Zdenkom

nadam se samo da će ti naše priče pomoći da nađeš svoj mir,
učinila si jednu obitelj najsretnijom na svijetu,i bez obzira što još uvijek postoje pojedinci koji razmišljaju na način, kako je mogla, ja bi ovo ili ono napravila, nitko od nas ne može se staviti u tu poziciju i sa sigurnošću reći što bi napravio.
Sa takvim komentarima smo se i mi nekoliko puta susreli, nažalost, i mogu samo reći da ostanu zatečeni našom reakcijom.. Mi smo biološkoj mami našeg malog miša neizmjerno zahvalni. Dobili smo sreću koju nismo mogli niti sanjati, a tolike smo ga godine željeli i napokon dočekali...

Sa sigurnošću mogu reći da joj je dobro,da je voljena, mažena i pažena... Da je čuvaju i paze kao kapljicu vode na dlanu...

Zaista mislim da si učinila jednu veliku stvar,

Od srca ti želm svako dobro u životu