Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
Mala Cura možda su ti jednostavno našli bolnu točku? Ako te žele zezati i rugati se da nisi posvojena našli bi nešto drugo, ovako kuže da to tebe smeta i jako t živcira pa to koriste. Ima li nešto što tebe muči jako u vezi činjenice da si posvojena pa se lako daš iživcirati?

Koliko je tebi bitno to što si različita od svojih roditelja izgledom?

JA imam troje posvojene djece, dvoje plavo a jedan tamnoputi crni i vidim upitnike u očima ljudi kad kažem da su svi moji i da su braća. Al što bi ja tu, meni su najljepši na svijetu, ljepši nego kad bi ličili na nas.
Kad su mi za prvog sina rekli da nema ništa na mene, sjetila sam se Zdenkinih riječi pa sam odgovorila da ima ono što se ne vidi i to je istina.

Hvala ti što si se javila, jako me zanimaju tvoja razmišljanja jer i moju djecu to sve čeka.
meni uopče nesmeta to sto izgledom neličim na svoje biološke roditelje...a činjennica da sam posvojena mislim da me nebi mučila da ljudi o tome nerazglabaju non-stop....samo bi tila doznat razloge zasto me ostavila iako mi je drago da jest na neki način i nije.....moram još 2 godine čekat pa cu napokon sve to doznat, bili vama smetalo da vas vaša djeca za nekoliko god pitaju da zele doznati sve o biološkim roditeljima