-
Nadam se da će me pitati sve što im padne na pamet i da će otvoreno razgovarati s nama bez bojazni. Mi ćemo djeci i prije 18g. ispričati sve što znamo o njihovim biološkim roditeljima i sve detalje što su nama rekli u centru i što smo uspjeli saznati od svih uključenih u proces.
Nadam se da ću ostvariti takav odnos sa svojom djecom gdje će oni svoja razmišljaja o sebi, posvojenju, biološkoj obitelji moći reći naglas bez ikakvih ograda i bojazni da će nas time povrijediti.
Mi djeci od malena, prije nego i mogu razumjeti pokazivamo slike i pričamo, sa najstarijim konkretnije, on ponekad postavi neko pitanje i mi odgovorimo i malo probamo proširiti priču.
Što se tiče tuđih zapitikivanja i blesave znatiženje, i ja sam u par navrata imala iskustva s tim i najbolji lijek mi je uvijek bilo protupitanje, "a zašto vas to zanima" Pokušaj i ti nešto u tome stilu "a zašto te to sad zanima, zbog čega stalno spominješ moju obitelj, nešto te muči" Ako zauzmeš pravi stav vjerojatno će se i zadirkivanje smanjiti.
Posljednje uređivanje od ivanas : 28.10.2011. at 21:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma