Citiraj didi_17 prvotno napisa Vidi poruku
drago mi je da je moja tema skupila više nas-posvojenih..zanimljivo je čitat tuđa iskustva i čak me malo zapanjilo koliko sličnosti ima..
@ Mala Cura..potpuno te kužim,takva sam i ja bila u tvojim godinama..ista pitanja,razmišljanja..tad sam i otvorila ovu temu..

@ anin..potpuno se slažem sa onom izjavom oko zahvalnosti,dugu prema roditeljima..nekad sam mislila da je to samo kod mene,samu sebe sam i začudila takvim mislima..al danas su mi jasnije te stvari..možda je stvar u tome što mi možda više cijenimo sve što su napravili za nas,ne uzimamo sve zdravo za gotovo..

usput..imam jedno pitanje za nekog iz Zagreba..neki dan sam slučajno prošla kraj doma u Nazorovoj..nisam uopće znala di se nalazi i nešto se uzdrmalo u meni..pa bih htjela otići u posjet,a čujem i da se volontirati može..pa me zanima da li se treba posebno najavit za dolazak ili se samo tamo dođe?
zbilja su nam vaša iskustva zlata vrijedni
za Nazorovu se moraš prije najaviti na njihov br. tel. tj. zovi na glavni broj i traži socijalnu. mislim da ćeš morati donjeti potvrdu o nekažnjavanju