Pokazuje rezultate 1 do 50 od 467

Tema: biti posvojeno dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    lucy, hvala ti na komentaru. Mislim da je moj problem ili prednost, ovisi kako gledaš, to što mi je život jako sadržajan. S druge strane, zaista je teško prihvatiti činjenicu da nećeš biti roditelj i jedan grč u želucu i na nepcu se javlja više puta u danu, kada te nešto podsjeti na tu činjenicu. Budući da znam kako je teško dobiti dijete na posvajanje, odnosno da je veća šansa, ako i predam papire, da nas nikad ne obavijeste, nego da nam ponude dijete, za sada računam da neću realizirati roditeljstvo.
    Vidiš da škicam na topic, tako da razmišljam o svemu
    Jelena, . Čisto da još jednom istaknem, šanse da predaš papire i da ti ponude dijete je otprilike kao u MPO-u da se "opustiš" i zatrudniš kad se najmanje nadaš. Hoću reći da je to puka sreća, a da je posvojenje u Hrvatskoj zahtjevno kao neki oveći projekt, u smislu logistike koja se zahtijeva (nazivanje centara, posjeti centrima itd.). Sve ono što sadrži topic "aktivni angažman u posvojenju", mislim da su priče "dobili smo poziv" iz nekih vremena od pred puno godina. Ne znam koliko je to nova ministrica promijenila, ali CZSS-ovi u moje doba nisu bili umreženi računalno, znači, "operialo" se s papirima (i zato je bilo nužno svakodnevno nazivanje, slanje molbi na svih tipa stotinjak CZZS-ova), a tipa bila sam u jednom CZSS-u di je internet imala samo tajnica ravnatelja, ako se dobro sjećam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.03.2013. at 22:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •