Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ivanas, pls podsjeti me - pred koliko je to bilo kad si dobila poziv? Meni se čini da je to još tako funkcioniralo prije tipa 5-6 godina, nakon toga ne. Ovo u rok u od dvije godine tako sam i ja popratila, ali uz uvjet angažmana (znači nazivanje centara, road showi po centrima u radno vrijeme + preslagivanje priroriteta oko želja). Naravno, ako se tako posložiš prioritete izlazit ćeš s posla za predstavljanje po centrima, ja se referiram na to da se meni čini da je mali broj "happy endingsa" stila predaš papire + to je to od tvoje aktivnosti + čekaš poziv.
Od jednog je poziva prošlo 3 godine, a od jednog 2,5g. Nakon posvajanja imala sam još 4 poziva da smo izabrani u uži krug, a tri su bila od centara koje nisam nikad nazvala. Doduše iako je moj staž čekanja bio kratak, priprema je bila duga i opsežna, znala sam sve moguće informacije od toga kako napisati molbu, što staviti, prošli smo Školicu, počela sam bila sa zvanjem. Imali smo prilično široke grnaice i u odnosu na dobi i zdravstveno stanje i anamnezu i sve.