-
Podrav Davina.
Hvala ti na komentaru.
Pokušati ću, ne bih voljela im ništa raditi iza leđa, ali trenutno sam jako znatiželjna da što prije počnem, a ne znam ni sama kako bih počela. :/
Ajme, divno, to je zaista jako lijepo od Vas. Ako smijem pitati, koliko je kćerkica stara?
Slažem se, ako su posvojitelji korektni prema djetetu ili u našem slučaju djeci, i obrnuto ne vidim zašto bi djeca ako žele upoznati bio roditelje striktno se htjela vratiti bio roditeljima, a napustiti posvojitelje?!? Naravno opravdan je strah, ali mislim da ja osobno se ne bih vratila i napustila svoje posvojitelje i rodbinu.
Da, slažem se, mogla bih reći da osjećam da imam "rupu u duši".
Na moju žalost nemam djede više niti jednog, ali imam bake i ne bih ih voljela povrijediti. Smatram koliko god ih volim, da su konzervativne i bojim se da ne bi nešto krivo pomislile. :/ Ali, ako se zaista odlučim upoznati bio roditelje, željela bih da moja uža rodbina zna za to, jer od kada smo došli kod posvojitelja, uvijek su bili uz mene i brata.
Ispričavam se, krivo sam možda napisala, nisam ništa loše mislila pod davanjem informacije brata sada njegovoj bivšoj curi. Ona je to prihvatila, nije stvarala problem oko toga, jer nema niti zašto. Iako, sada više nisu zajedno, ostali su prijatelji, kao i ja s njome.
Žao mi je što je tako ispalo.
Smatram da su osobe koje su posvojene drugačije, da nose neke svoje rane, ali jednako sam svjesna da tako i druga djeca nose neke svoje... (da se u startu ogradim).
U mojoj okolini se jako malo priča o tome i ja osobno imam strah pričati o tome, bojim se da me netko ne bi povrijedio jer sam napuštena od svojih bio roditelja, to mi je sasvim dovoljno.
Od kada sam posvojena do danas, jako malo osoba sam se otvorila po toj temi (ali inače sam jako otvorena, pričljiva osoba). Iz razloga što smatram da je to osobna stvar i da to ne moraju znati svi.
Tu informaciju o meni znaju, a da sam im JA to rekla: dvije osobe koje su išle sa mnom u srednju školu(s jednom se i dalje družim i najbolja mi je prijateljica), bivši dečko, jedna meni jako draga osoba, kolegica s faksa i to je to ako se ne varam.
Ne smatram činjenicu da sam posvojena nekom strogom tajnom, ali opet, ne moraju to ni kao što sam napisala svi znati.
Hvala ti još jednom na tvom komentaru i na uloženom trudu.
Sretno tebi i tvojoj obitelji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma