Citiraj DeDada prvotno napisa Vidi poruku
Sorry, pročitala sam 17 i to mi je bilo dosta da mislim da imaš toliko godina.

Samo ti piši. Svakako si u pravu da roditelji moraju znati za tvoju odluku, ako radiš iza leđa ne može dobro završiti. Ako ti trebaš saznati više o sebi i upoznati biološku obitelj, nemoj si raditi štetu štiteći osjećaje roditelja i baka. Lako je to reći, znam...

Ako ti nije ugodno pričati o tome s drugima, imaš pravo zadržati to za sebe. Nitko ne govori obiteljske stvari random osobama. Imaš normalnu obitelj, često i zaboravite kako je nastala. Ja znam zaboraviti zašto sam uopće u ovoj priči, tek kad se sjetim da moram na neki pregled

Draga DeDada. Nova sam na forumu, pa ne znam još fore kako najbolje svakome odgovoriti na komentar. :S
Nema problema.
Moram napisati događaj u obitelji...sasvim spontano smo počeli pričati o posvojenju, mama je bila bliže meni i počele smo pričati malo o tome, a tata u blizini.
Sve je bilo dobro dok nisam rekla kako jednom prilikom nisam htjela priznati-ovaj put to namjerno tako pišem- da sam posvojena. Jer me to pitala djevojčica koja me konstantno zadirkivala.
Mami je zasmetalo, a tata me podržao. Mami je čak bilo krivo jer joj to nisam prije rekla, nego tek sada.
Razgovor se nastavio okej, mama je rekla da ako ja imam neki problem, ako se osjećam loše radi te činjenice da pričam, a ja sam čekala taj trenutak i sve a sada kada je došao sam se stisla. Rekla mi je sama, ako želim upoznati bio majku sjest ćemo u auto i otići svi zajedno.
Sve mi se činilo tako ne stvarno, a ja sam samo šutila, bilo me strah priznati da bih to zaista htjela.
Ne znam što se događa sada sa mnom, ne mogu to opisati. Totalno sam zbunjena.
Ponovno smo se vratile na to da joj je krivo što joj prije nisam spomenula događaj s curicom koja me pitala dali sam posvojena.
I da joj je krivo jer sam lagala. Ona mene jednostavno nije shvatila, niti razumjela. Dok tata je.
Na to mi je mama rekla da je on to vjerojatno rekao da me ne povrijedi, a ja sam njoj onda rekla da se slažem, da je ona mene ovime povrijedila, jer ne shvaća da je ona laž, bila moja obrana.
I onda je jednostavno rekla da možda najbolje da nismo ni počele pričati o tome. -.-
A ja sam (možda bezobrazno) upitala, što? Da onda o tome pričam samo s tatom???
I eto, opet sam na početku.
Ne znam, možda se to sve tako dogodilo, jer sam se bojala....zaista mi nije jasno.

Lijep pozdrav.