Draga ivanas,
daleko od toga, razumijem i ja drugu stranu

Kroz svoju prošlost, nekako imam osjećaj jaki za druge, nekad i preveliki možda. :S
Također slažem se, svjesna sam da bih mogla biti povrijeđena nakon saznanja za biološke roditelje i ako ih uspijem upoznati.
Samo htjela bih vidjeti bio...roditelje, tko su, kako izgledaju, kako žive...
Da, jasno, trudim se koliko toliko imati otvorenu komunikaciju, i željela bih na miran način dobiti što više info od roditelja (posv....)
Da, nekako je rupa i znatiželja, i naravno probati ću razgovarati s roditeljima (ne želim im ništa iza leđa).
Dobiti neke informacije, i naravno oni su svjesni da su mi te info.bitne i potrebne.
Ivanas, vjerojatno ste preskočili onaj dio gdje sam napomenula da imam više od 18.godina, da sam punoljetna već malo duže vremena.
Ne bih žurila, voljela bih to na miran i normalna način sve postići, završiti taj dio priče. Ali naravno da je znatiželja velika.
Da, jasna mi je i činjenica da - većinu djece koja idu na posvajanje, barem zadnjih 10-15 godina nisu biološki roditelji dali na posvajanje, tj. odrekli se roditeljstva, nego su im djeca oduzeta zbog neadekvatnih uvjeta, zanemarivanja, zlostavljanja, psihičkih bolesti, ovisnosti(alkohola, droge i sl.) i dobro bi bilo znati takve stvari prije da se ne šokiraš. ---a svime sam upoznata
Ali, također, napomenula sam da sam posvojena ccca.17.godina.
Lijep pozdrav.