dolica prvotno napisa
Pozdrav ženice moje!
Potaknuta svojom situacijom već danima šaram po netu i nailazim na vas. Pa da skratim, meni je gotovo 37 godina i posvojeno sam dijete. Sve ovo što čitam što muči mlade posvojene djevojke na isti način je i mene mučilo u tim godinama. U biti mislim da se taj osjećaj periodički vraća. Meni su moji roditelji dugoo dugo godina skrivali da sam posvojena, u biti skrivali su sve do onog dana dok nisu saznali da ja znam...Istovremeno sam ih osuđivala i razumjela. Nakon moje 19.te godine smo otvoreno razgovarali o tome ali nikada nisam dobila konkretne informacije, u biti, pokušavali su mi na bilo koji način umanjiti vrijednost bio majke samom tom činjenicom da me ostavila. Često puta sam dolazila u iskušenje da saznam osnovne informacije o bio majci i već u ranim 20tim godinama sam saznala za procerduru. Ali do prije 10tak dana nisam ni koraka po tome pitanju učinila. Uglavnom, da privedem kraju ovaj svoj prvi post, reći ću samo da sam poslala pismeni zahtjev za uvid u spis o posvojenju u CZZS i u iščekivanju dogovora o terminu kada mogu u isti doći po informacije! Samo se nadam da sam zaista poslala zahtjev u nadležni centar!
Puno hvala na čitanju, ovdje sam za sva pitanja ukoliko mogu nekome pomoći sa vlastitim iskustvom!