Pokazuje rezultate 1 do 50 od 467

Tema: biti posvojeno dijete

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj dolica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na dobrodošlici...

Nažalost, do spisa najvjerovatnije neću nikada doći jer sam dobila odgovor centra koji kaže da arhiva prije rata ne postoji jer je uništena u ratu
    Moram se obratiti matičnom uredu u mjestu rođenja i tražiti na uvid izvod i matice ali prije posvojenja..To je sljedeći korak...
    Žalosti me činjenica što ću samo doznati ime i prezime bio majke a za sve ostalo ću je morati potražiti...Nekako sama sa sobom nisam još na čisto želim li uopće bilo kakav kontakt s njom...Prije nego li sam krenula u potragu ostavila sam si prostora da o tome odlučim tek nakon što vidim šta piše u spisu..

Može li mi itko od vas reći kakve sve informacije nalaze u spisu?

@anin...možda ti znaš s obzirom da smo usvojene otprilike istih godina?

Hvala

Ja nisam nikada spis imala u rukama, ime i prezime biološke mi je rekla mama, kada je ona odlučila da treba (duga priča)..Pretpostavljam da su u spisu podaci poput imena i prezimena biološke(prezime koje je imala tad, što ne znači da je danas isto), tadašnja adresa, izjava o odricanju...i mislim da je to to... Ime biološkog oca tamo ne mora biti navedeno ako biološka majka taj podatak nije dala...

I da, želim ti reći da je u redu da si ostaviš vremena za odluku, i da je u redu bilo koja tvoja odluka...želiš li informacije, ne želiš, želiš li kontakt ili ne...na bilo koju odluku imaš pravo, čak je imaš pravo i promijenit u tijeku... Biraj ono s čim se najbolje osjećaš..

Reći ću ti samo da ja jesam uspostavila kontakt sa svojom biološkom (ako se jedan susret i par poruka kontaktom može nazvati), i da mi ona odbija reći informaciju o biološkom ocu..a ja nemam drugog načina da do te informacije dođem, osim preko nje... Eto, što reći.. Neki ljudi si daju velika prava odlučivanja, a bez da to pravo zaista i imaju.. Pripremi se na sve i svašta..

Sretno
    Posljednje uređivanje od anin : 30.05.2015. at 23:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •