Pozz, bio sam na razgovoru u CZSS-u. Nisam ništa posebno novo saznao osim datuma rođenja biološke majke, ime i prezime samo ionako znao, te da biološki otac nije naveden. Ostali papiri su o meni i mojim roditeljima. Od prije sam znao da je biološka majka u doba mog rođenja bila dosta mlada u što sam se danas uvjerio (mama mi je tako rekla da su joj rekli u CZSS u to vrijeme). Razgovarao sam sa soc. radnicom o nekim općenitim stvarima, odnosno kako mi je život tekao i slično, kako, zašto i sve ostalo što moraju pitati, upoznali su me sa zakonskim okvirom cijelog tog postupka i slično. Uglavnom dogovorili smo da će oni pokušati kontaktirati biološku majku i dogovoriti susret u prostorima CZSS-a makar postoji i mogućnost da mi samo daju njen kontakt, ali sam rekao da bi radije susret u CZSS, pa ćemo vidjeti što će od toga biti. Ona to smije odbiti naravno. Također kasnije mene nitko ne može spriječiti da na temelju podataka koje imam pokrenem privatnu potragu, makar nisam baš fan takve ideje.
P.S. Kad pišem mama i tata, to su osobe koje su me posvojile i oni su za mene mama i tata, tako da nema nedoumica dalje o kome pričam.