Pokazuje rezultate 1 do 50 od 467

Tema: biti posvojeno dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tin super da si krenuo, sretno!
    Zutaminuta hvala ti na ovoj info, baš je korisna jer voljela bih znati povijest kad me pedijatri pitaju za našu curicu.
    Jelena i ja isto s vremena na vrijeme istražujem biološke roditelje ... i mislim si što reći Zvjezdici kad predloži npr. da idemo posjetiti biološke roditelje... Za sad zna da ja imam bolestan trbuh i da je nisam mogla roditi (često zna reći Mama a zašto ti doktor ne da kremu da namažeš i ozdraviš micekica). Zna i da postoje drugi mama i tata koji su ju rodili i to je za sad sve.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Tin super da si krenuo, sretno!
    Zutaminuta hvala ti na ovoj info, baš je korisna jer voljela bih znati povijest kad me pedijatri pitaju za našu curicu.
    Jelena i ja isto s vremena na vrijeme istražujem biološke roditelje ... i mislim si što reći Zvjezdici kad predloži npr. da idemo posjetiti biološke roditelje... Za sad zna da ja imam bolestan trbuh i da je nisam mogla roditi (često zna reći Mama a zašto ti doktor ne da kremu da namažeš i ozdraviš micekica). Zna i da postoje drugi mama i tata koji su ju rodili i to je za sad sve.

Ja se suzdržavam i nadam se da neću jer što ću s tom informacijom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •