Zanimaju, ali nije to osnovni razlog zašto sam krenuo u ovo. Najviše je riječ o znatiželji prema biološkim roditeljima. Zaboravio sam napomenuti da sam uvidom u podatke u svom posvojenju vidio da je biološka majka bila iz istog mjesta gdje smo i mi živjeli dok sam bio mlađi, a vodilo se pod CZSS-om u mjestu pored jer je to bila općina pa sam ja automatski povezao da su bili iz istog tog mjesta, a u biti su bili iz istog mjesta gdje sam i živio neko vrijeme do preseljenja u sadašnje mjesto stanovanja.
Iskreno ne vidim razlog za to i mislim da nemaš razloga za ikakvu brigu. Za tvoje dijete ćeš mu ti uvijek biti mama i tu svaka priča završava. Možda ćeš se morat jednog dana pomiriti s time da će željeti nešto saznati o sebi kao ja, možda i nećeš, makar iskreno vjerujem da svakom posvojenom djetetu u neko doba dođu pitanja koja su i mene mučila. To ne znači da će tebe manje voljeti ili nešto drugo, ja sam svaki dan zahvalan na svojim roditeljima i zapravo sam sretan što su me posvojili jer mi je sigurno život bio bolji nego što bi bio sa biološkim roditeljima.
Kao i Jeleni, ne opterećuj se time, ona će to morati sama ako će željeti i to je najbolje, samo joj budi podrška, mama je ona osoba koja te hranila, mijenjala pelene, brinula o tebi, školovala te, vodila doktoru, njegovala i tako 20-30 godina, a ne ona koje te jednom rodila i napustila iz xy razloga, tako da ćeš uvijek biti mama za nju.