-
Pozz svima
Do nedavno nisam znala da imaju ovakvi forumi da mozes potraziti pomoc od sebi slicni ljudi, koji su mozda prosli isto ili slicno kao ti, sad mi je drago da sam pronasla ovaj forum i da sam dio vas. Ukratko da se prestavim sa 6 godina sam napustena od strane oca i majke bioloske ostavljena bolje receno bila sam mala pa se ne sjecam neki dijelova djetinjstva se sjecam kao kroz maglu a moje sjecanje pocinje od dana kad je moja posvojena majka dosla po mene te davne 1992 god. Prestavili su je kao moju pravu mamu i da je dosla po mene bila sam presretna jos kad mi je dala veliku cokoladu mislila sam moj se svijet ispunio, odvela me sebi gdje sam dobila pravu porodicu sa ocem i majkom nas 3 bili smo presretni. Ubrzo potom desio se rat nazalost a ja sam i dalje mislila da sam njihova prava kci poslije rata ja i mama smo otisle za Canadu i naravno vodila sam se kao njihova kci da bi se vratili u nasu domovinu 1999g ja tad kao 16 godisnjakinja i dalje nista nisam znala. Moja mama posto nije vise mogla mene voditi kao svoje dijete pocela je tad traziti moje potpuno usvojenje jer su joj obecali da ce biti ali nije ga dobila jer sam umedju vremenu dok je ona sve to trazila ja postala punoljetna i dosao je taj dan nikad ga nemogu zaboraviti i da hocu, kad mi je rekla istinu. Sad kad razmisljam o tome kazem da bi voljela da mi je odmah rekla pomirila bi se s tim a ovako kao tek punoljetna osoba bila sam zelena mlada razocarana sa hiljadu pitanja a nijednog odgovora nebi to pozeljela nikom taj osjecaj jada razocarenja osjecaj manje vrijednosti da si niko i nista sve se skupi u tebi a pored toga pitanje zasto ti zasto su te ostavili sta kako ali odgovora nije bilo. I tako mlada borila sam se s time ali nisam zeljela opterecivati svoju mamu jer je ona zivot dala za mene. Borila sam se sama sa sobom i nekako pobjedila. Moja je prica preduga mislim da je za pocetak dovoljno ovoliko ali mi treba vasa pomoc. Kad vam ispricam svoj problem sad koji vodim ali da bi njega ispricala moram kreniti od pocetka price nadam se da cu ovdje naci pomoc i razumjevanje. Lijep dan vam zelim pozz svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma