-
Pozdrav svima, baš mi je drago kad vidim da nas se stvarno puno skupilo... nije me bilo jako dugo na forumu pa sam morala slozit novi profil, moju pricu možete vidjeti pod Lucy22... uglavnom, prošlo je skoro 14 godina od kad sam prvi put stupila u kontakt s biološkog mamom i započela cijelu pricu s traženjem bioloških roditelja... prije 2 godine sam konačno otišla u Bosnu na upoznavanje s bioloskom mamom i polusestrom s tatine strane i braticem i tetkom s njegove strane takoder... malo je reći da je upoznavanje bilo jako emocionalno za sve nas... na prvu kavu smo otišli bratić s tatine strane, biološka mama i ja... usporediti priče i mogla bi reći da su turske i meksičke sapunice mala beba za cijelu zavrzlamu oko priča moje bio mame i usporedbe njene priče s pričom s tatine strane obitelji... nakon mame upoznala sam i polusestru, također jako emocionalno iskustvo al predivno... nakon upoznavanja ostala sam u kontaktu s svima, nažalost majka se razbolila i umrla u ljeti prošle godine, ali sam prošle godine išla ponovo u Sarajevo da konačno upoznam i onog njenog dečka za kojeg se prije 10 godina nije htjela zenit bez mojeg odobrenja...sad nakon njene smrti s tim čovjekom sam ostala u stalnom kontaktu i čovjek se na neki način brine o meni kao da sam njegova...također nakon mamine smrti javila mi se i baka(mamina, mama) I još neki ujaci s njene strane svi sa nekom svojom pričom kako do njene smrti nisu znali za mene i tako to, nisu ni mogli znati kad nisu bili u kontaktu s biološkog mamom, al jbg trebalo je sad podijelit imovinu pa se svi uzdigli na noge da si osiguraju "moju" potporu...al s njima nisam ostala u kontaktu, tj jave se oni povremeno, al sad prema njima imam odnos kao nekad prema biološkog mami, odbojnosti i nezainteresiranost... evo to je ukratko moj novi update... nadam se da svi koji tražite budete uspješni u potrazi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma