Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kako napraviti kalendar?

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako napraviti kalendar?

Cure,
    kako da napravim kalendar na jednom listu sa slikom koju ja izaberem?

Tražila sam ali posvuda nude samo kalendare sa 12 listova a to nije ono što meni treba.

Molim neki link

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam to pravila u sarajevu, tamo gdje izradjujem slike i ispalo je super.
    Sad sam pogledala, papir je onaj za slike, a stavljeno je na krajeve ono plasticno, kako bih ti objasnila....
    ko na pravom kalendaru, da se objesi na zid.....
    ako hoces uslikam ti kako izgleda pa posaljem na pp jer sam stavila sliku prijateljice i njene bebe.....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zaboravih reci da ovdje gdje ja radim imas mogucnost da ti slika ide na vrh, a ispod mjeseci ili slika sa strane i mjeseci sa strane....

sve u svemu ja sam prezadovoljna

evo ovako izgleda moj kalendar, samo je jedna velika slika umjesto vise malih

http://www.reneescandles.com/calendar.JPG

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da to rade u svim mrvu boljim fotografskim radnjama.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo, ovdje imaš svega i svačega pa si izaberi

http://office.microsoft.com/en-us/te...774121033.aspx

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Samo da kažem xanax da mi je njen kalendar prekrasan!

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ovo ti je full jednostavno a imaš i detaljne upute kako ubacit sliku i dr. imaš po izbor, na jednoj strani ili više...

http://cp.c-ij.com/en/contents/2032/list_15_1.html

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nemogu vjerovat! Ja nigdje, bas nigdje nisam nasla gdje rade s 12 listova, svugdje samo jednolistni. Pa sam napravila sljedece, u wordu sam napravila tablice od koje sam radila mjesece, dakle sama sam upisivala datume. Prije toga sam si odabrala slike koje cu stavit u kalendar, obradila ih u picassi, skinula s neta neke lijepe okvirice, ubacila slike u njih i copy/paste u word. Svaka slika i mjesec na jednu stranu A4 formata. Prebacila sve to na usb, odnjela u foto studio i oni mi isprintali i uvezli! Odlicno je ispalo!

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    odnjela u foto studio i oni mi isprintali i uvezli! Odlicno je ispalo!
    koliko je sve zajedno koštalo (pretpostavljam da nije obični papir već finiji)?
    jel to bilo u zg, gdje?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cinderella prvotno napisa
    Citiraj koksy prvotno napisa
    odnjela u foto studio i oni mi isprintali i uvezli! Odlicno je ispalo!
    koliko je sve zajedno koštalo (pretpostavljam da nije obični papir već finiji)?
    jel to bilo u zg, gdje?
    Ovako, bilo je 13 strana, znaci 12 mjeseci plus ona prva strana, stavili su mi jos i deblju podlogu, na prvu stranu jos i foliju, papir je malo deblji, sjajni (radim u tiskari pa znam da je kvalitetan), napravila sam 4 takva kalendara i kostalo me 180 kn. E sad, zena koja mi je to radila mi je frendica pa neznam jel mi ona dala kakav popust...
    E da, radila sam to u Samoboru...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovo ti je full jednostavno a imaš i detaljne upute kako ubacit sliku i dr. imaš po izbor, na jednoj strani ili više...

predivan link!

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

predivan link!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Podizem temu s istim pitanjem u potrazi za novijim iskustvima.

Ima li gdje mogucnost on-line narudzbe kalendara na jednom listu sa zeljenom fotografijom? Ili, ako je tko izradjivao takav kalendar u nekoj foto radnji molim za iskustvo i preporuke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo radili u foto radnji, s njihovim predloškom-to biraš sama.
    Mislim da skoro svaka to radi, a mi smo radili u MiK-u, u Dubravi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mog izvjestaja.

Otisla sam u prvu foto radnju, tocnije u FotoFlash u Rijeci gdje su mi ponudili 12 predlozaka na volju. Odreda svih 12 s istim rasporedom: gornja polovica kalendar predvidjena za sliku, a donja za 12 mjeseci. Razlika medju njima je jedino u uzorku papira (sare, boja, dekoracija) na kojeg se kalendar printa. Posto sam ja imala sliku gdje bi u obzir dosla samo uzduzno postavljena slika (lijevo, desno ili u sredini slika, a sa strane mjeseci) njihovi predlosci mi nisu bili ni od kakve koristi. Uz to mi nisu bili ni narocito lijepi.

Otisla sam zatim u drugu foto radnju, Foto Reviju, kad tamo tek smijeh od ponude. Jedan jedini predlozak, sa krajnje sarenim djecjim uzorkom. I izrada moguca samo u A4 formatu. Plus neljubazna i nezainteresirana prodavacica.

Tada me vec polako obuzeo ocaj i vec sam mogla vidjeti da je to najbolje sto se kod nas moze dobiti.

Na srecu, ipak nisam bila u pravu. Otisla sam zatim u Foto Kurti i tu nasla mnostvo djecjih sarenih predlozaka (osjecaj na prvu je bio da imaju izbor) i jedan neutralan predlozak, dosta zgodan te primjeren tipu fotografije koju sam imala. Dala sam izraditi kalendar kod njih i dobila zadovoljavajuci proizvod. Nakon prve dvije radnje cak sam bila i odusevljena, no i taj ima svoju manu. A to je da je font toliko sitan, da se recimo oznaceni praznici uopce ne mogu procitati. Za none i nonice, te djedove i bake vjerojatno prilicno neprimjereno, jer tesko da mogu vidjeti cak i dane u tjednu te datume. Ali hajde, recimo da je slika tu bitnija od samog kalendara i da ce se po potrebi snaci vec nekako i sa samim kalendarom.

Cijena ovog sto sam ga ja uzela bila je 50 kn, gotovo za pola sata. Uz malu obradu fotografije (iz fotografije u boji obradjeno u crno-bijelu). Oni prethodni kalendari su jeftiniji.

Zelim reci da sam iako na kraju zadovoljna sto imam zeljeni kalendar, ipak prilicno razocarana nad tako ogranicenom ponudom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •