Evo, ja sam na rubu. I MM isto.
Naprosto nas ubilo sve...imala sam 6 postupaka u samo jednoj godini. Dobila 10kg od silnih hormona i stanjili financije za 20ak tisuca kuna. Ne mozemo vise ni financijski, ni psihicki a ja ni fizicki.
Jos nam preostaju jedino prirodni postupci u bolnici koji kostaju samo participacije i eventualno da napravim HSG pa da se nadamo kucnoj radinosti sto je zbog spermiograma mog muza skoro pa nemoguce. Bar tako kazu doktori.
Vise od dvije godine nade, pokusaja, srece, tuge, dizanja, padanja i na kraju svega mi smo na pocetku.....
Sto bi vi napravile na mom mjestu?
Moj muz vise ne zeli da prolazim sve te kalvarije a i rekao je da vise ne zeli da smo gladni svega zbog snova i da ne zeli gledati kako patim jer vec dvije godine nisam sretna i ona njegova stara tikica.
Tesko mi je vec s njime i razgovarati o tome. Cim pocnem, kaze mi da sam rekla da se vise ne zelim muciti i da ni on to vise ne zeli jer vidi koliko sam nesretna nakon svakog postupka.
Naprosto ne znam sto da radim. Kako stvari stoje, morati cemo odustati od naseg sna....zar ne?!