-
Tikice draga, i ja mislim da nema konačnog odustajanja... a ni beskrajnog pokušavanja.
Možda vam i ne bi bilo loše da se malo odmorite od svega, da se tvoje tijelo odmori od postupaka, da ti i TM uživate sa svojim sinovima. Molim te, nemoj me krivo shvatiti, ali možda i njima fali mama, možda TM fali žena.
Ne znam kako je kod vas, ali mi smo u vrijeme odlazaka na VV živjeli život podređen MPO. Istina, puno je teže kad živiš u Dbk, a liječiš se u Zg, ali kad se samo sjetim, stalno doktori, pregledi, organiziranje odlazaka u Zg, iščitavanje radova i radova, knjiga, web stranica... I onda je, kad smo najmanje očekivali i kad smo se već krenuli pakirat za Maribor test pokazao +. Danas MM i ja silno želimo još djece, ali svjesni smo da će morati biti iz kućne radinosti... jer Zg, Split i Maribor više nisu opcija. I nadamo se da ćemo opet uspjeti, s ne baš sjajnim dijagnozama, ali vjerujemo i čekamo (i radimo
). Evo, govorim ti iz svoje perspektive i još jednom te molim da me ne shvatiš krivo jer zaista nimalo ne sumnjam da si divna majka i supruga
Odmorite se, razgovarajte i polako dalje... A ja vam stvarno od srca želim jednu malu bebu iznenađenja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma