Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Noć muzeja 2011

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Noć muzeja 2011

Podsjećamo, Noć muzeja 2011 bit će održana u petak, 28. siječnja, a posjet će biti besplatan od 18 sati do sat poslije ponoći. Očekuje se da će atraktivne izložbe i popratna događanja - predavanja, performansi, recitali i koncerti - i ove godine pobuditi iznimnu pozornost publike. U 60 gradova u ovogodišnju manifestaciju uključeno je više od 150 muzeja, galerija te ustanova u kulturi (umjetničke zbirke, arhivi, memorijalni centri, umjetničke udruge, učilišta i pedagoške ustanove, čitaonice, knjižnice, centri za kulturu i turističke zajednice) i sve će biti obilježene banerima s već prepoznatljivim logom Noći muzeja - sovicom. Programske knjižice NOĆI MUZEJA 2011 bit će također besplatne.
    Hrvatsko muzejsko društvo organizira Noć muzeja od 2005. godine i očekuje se novi rekordni broj posjetitelja (prošle godine je evidentirano 278.170 posjetitelja).
    http://www.hrmud.hr/vijest/noc_muzej...a_za_tisak/219

idete? sto planirate obici?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prošle godine je evidentirano 278.170 posjetitelja,što znači da ne idemo.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja bi u MSU na Murtića, moji neće.
    Ja bi u Modernu galeriju na Jordana, moji neće.
    Znači, ostaje nam ili Prirodoslovni ili Povijesni ili Etnografski, jer ove godine u Tehnički neću ja.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni se čini da će biti velika gužva,kakva je i bila prošle god.puštaju po 20-30 ljudi i vsi se naguravaju..neznam al me privlači tehnički zbog klinca od 6 i pol god..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •