-
Osoblje foruma
Noć muzeja 2011
Podsjećamo, Noć muzeja 2011 bit će održana u petak, 28. siječnja, a posjet će biti besplatan od 18 sati do sat poslije ponoći. Očekuje se da će atraktivne izložbe i popratna događanja - predavanja, performansi, recitali i koncerti - i ove godine pobuditi iznimnu pozornost publike. U 60 gradova u ovogodišnju manifestaciju uključeno je više od 150 muzeja, galerija te ustanova u kulturi (umjetničke zbirke, arhivi, memorijalni centri, umjetničke udruge, učilišta i pedagoške ustanove, čitaonice, knjižnice, centri za kulturu i turističke zajednice) i sve će biti obilježene banerima s već prepoznatljivim logom Noći muzeja - sovicom. Programske knjižice NOĆI MUZEJA 2011 bit će također besplatne.
Hrvatsko muzejsko društvo organizira Noć muzeja od 2005. godine i očekuje se novi rekordni broj posjetitelja (prošle godine je evidentirano 278.170 posjetitelja).
http://www.hrmud.hr/vijest/noc_muzej...a_za_tisak/219
idete? sto planirate obici?
-
prošle godine je evidentirano 278.170 posjetitelja,što znači da ne idemo.
-
Ja bi u MSU na Murtića, moji neće.
Ja bi u Modernu galeriju na Jordana, moji neće.
Znači, ostaje nam ili Prirodoslovni ili Povijesni ili Etnografski, jer ove godine u Tehnički neću ja.
-
meni se čini da će biti velika gužva,kakva je i bila prošle god.puštaju po 20-30 ljudi i vsi se naguravaju..neznam al me privlači tehnički zbog klinca od 6 i pol god..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma