Results 1 to 11 of 11

Thread: glasanje bebe

Default glasanje bebe

mlada sam mama i malo sam zabrinuta...

moja beba dok spava dosta vremena cvili, meskolji se, zavija... kao da place, ali ne place. umiri se i neko vrijeme mirno spava, pa opet...

da li je to normalno??? znam za rem faze sna, ali ovo glasanje me malo plasi... ???

Inda_os's Avatar

otkrit će ti mikka o čemu se radi

...i moja beba se često tako glasa a vrlo često nakon toga prducne ili podrigne ako ju podignem ili piški, kaka,... uglavnom, sve to povezujem s probavom i mislim da nemaš brige

.... na početku sam mislila da je to, ali ipk nije. kad god spava tako se glasa...cvili, mnjauce, stenje... cijelu noc... ocajna sam! :?

????

Osoblje foruma mikka's Avatar

Inda_os

ali nije, bebe se ne obavljaju u snu. mogu imati losiji san, da se okrecu, cesce bude.. itd. ako im se npr. kaki, ili imaju problema s probavom ili tako nesto. moja k. je stenjala svako jutro kad je bila skroz mala ali nije spavala, vise je bila u nekom polusnu ili knjavanju pred budenje. ovo sto ini pise, vise mi zvuci kao da nesto sanja. nemam pojma. koliko je stara beba?

Osoblje foruma leonisa's Avatar

jedan period (mislim njen drugi mjesec) mislila sam da zivim sa zooloskim vrtom.
    prihvatila sam to pod normalno. kako doslo tako proslo

agata's Avatar

Quote Originally Posted by ini
    .... na početku sam mislila da je to, ali ipk nije. kad god spava tako se glasa...cvili, mnjauce, stenje... cijelu noc... ocajna sam! :?

????
    Moj klinac isto. Počne stenjati, vrti se, i onda prducne i smiri se na nako vrijeme... i tako cijelu noć. Iako, sad je bolje kako se približavamo 3 mj.

A ujutro u 6 i pol počne jako stenjati i dok god ga ja ne dignem ne prestane jer se naime, voli pokakati dok ga ja držim u rukama. Znači pokaka se i prestane.

Ja mislim da ti je to probava.

nasla sam topic! znala sam da postoji
    Zvukovi tijekom spavanja

hvala leonisa na topicu!!!

sada mi je lakse.... uf! predpotavimo da bi mogla biti probava jer beba uopce ne podriguje, pa ju mozda muci stomacic. stara je dva tjedna.

znam da je individualno i da svaka beba reagira na neki drugi prehrambeni proizvod, ali postoji li neka hrana koju ste izričito izbjegavale? meni je patronažna rekla da sve jedem... što mi je malo ipak čudno???

sva sam zbunjola. pročitala sam cijeli internet i knjižnicu za vrijeme trudnoće, a praksa se pokazala totalno drugačijom...

Draga ini mislim da beba mora podrignuti pogotovo tako mala.Šta se tiče prehrane iz iskustva ti preporučam da prvih 1-2 mjeseca jedeš više kuhanu hranu nego pečenu i izbjegavaj ono što napuhuje.Bit će lakše i tebi a pogotovo bebici

Quote Originally Posted by katybaj
    Draga ini mislim da beba mora podrignuti pogotovo tako mala.
    iskljucivo dojene bebe ne moraju po defaultu podrigivati.

malena nece podrigivati! nosam ju po pola sata i ništa... bas su posebna ta mala bica... za svako druga prica.