Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: zašto isključivo dojiti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno zašto isključivo dojiti

kako kaže naslov,zaista me zanima samo to..zašto isključivo dojiti, u čemu je problem ako dodam malo čaja ili vode još od prvih dana_? neki pedijatri mi to preporučuju,neki se protive...hm? izuzev spoznaje da u mlijeku imam sve što je bebi potrebno koji su još razlozi za ili protiv?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

gore sam ti stavila cijele tekstove, jer je stvarno puno razloga protiv dodavanja bilo cega, ne mogu nista posebno izdvojiti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno hvala

hvala

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

za dojenje - jer se naviknu da iz boce brže ide, pa se ulijene ?
    protiv - da mama malo predahne ?
    dojila sam sve skupa skoro 2 godine:stariju 6 mj. (jer sam bila budala pa mi se učinilo da fali, pa se izdajala, dodavala i komplicirala dok se dijete nije samo odbilo jer sam joj bacila na živce), a mlađu 14 mj. uživala sam i nisam se ničim opterećivala, do 6 mj. nije ništa drugo uzela , sad bih ponovila isto

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: zašto isključivo dojiti

Citiraj mantelee prvotno napisa
    izuzev spoznaje da u mlijeku imam sve što je bebi potrebno koji su još razlozi za ili protiv?
    pa što ti više treba osim te spoznaje?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jer je mm savršena hrana za baš tvoju bebu, jer je ono sve što bebi treba, jer svako dodavanje bilo čega uklanja sa crijeva tanki zaštitnio sloj koji štiti djetetov organizam od infekcija i alergija, jer je to zaista najbolje što bebi možeš pružiti...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hajde da je dilema "zašto djetetu od 3 mjeseca ne dati jaje ili hljeb", ali voda i čaj - čemu pored konkretne hrane (pogotovo čaj, kako da znam da čaj od neke trave nema neko negativno djelovanje na maleni organizam osim što mu ispire crijeva).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •