Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: što s upisom u državni vrtić?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno što s upisom u državni vrtić?

Naime, mi smo prošlu godinu krajem 4 mj. predali molbe za upis u državne vrtiće. U nijedan nismo primljeni, a u obje uprave tih gradskih vrtića su nam rekli da smo na čekanju. Još ništa, naravno, nismo dočekali :/ , pa mene sad interesira trebamo li mi u svibnju o.g. opet predavati molbe ili kako to ide??
    Skroz me je to izludilo, a dijete smo morali dati u privatni vrtić čija je cijena :shock: , a i totalno sam nezadovoljna em pristupom, em prehranom itd.

Više stvarno ne znam na koji način da dijete upišem u državni vrtić, a već me sad pere panika da opet nećemo uspjeti....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni su rekli (i to neki dan) da se samo treba javiti u 5 mj. kad su upisi i reči da su papiri već u vrtiću.
    Da onda ima prednost pri upisu i ne ide npr. na listu.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema univerzalnog odgovora, treba provjeriti u doticnom vrticu, kod nas bi naime trebala predati sve papire ponovno i datum prijave nema veze s prednoscu.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    nema univerzalnog odgovora, treba provjeriti u doticnom vrticu, kod nas bi naime trebala predati sve papire ponovno i datum prijave nema veze s prednoscu.
    Ma da?
    Mene su na staru godinu zvali da pitaju što je s Lukom, hoću li ga upisati ili ne.
    Jer, predali smo papire kad su bili upisi, obzirom da je rođen u 11 mj., zahtjev nije niti razmatran, ali mi je rečeno da se javim prije rođendana i da će ga upisati.

E sad, ja sam se odlučila ostati doma s njim tak da nismo niti išli u vrtić.

I na tu moju priču mi je pedagodica (mislim da se tak predstavila) rekla ono što sam u prvom postu navela.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Prvi put smo predali sve papire, a druge godine smo predali samo zahtjev za upis u vrtić i nove potvrde o zaposlenju za mene i muža.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod nas je na čekanju ostalo jako puno djece a od toga su samo dvoje naknadno upisali jer se dvoje ispisalo (ovo naravno u našoj grupi, za druge ne znam).
    Držim fige da upadnete ove godine.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako te šta tješi češće odbijaju malu djecu nego veću...pa su ti šanse sve veće

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    ako te šta tješi češće odbijaju malu djecu nego veću...pa su ti šanse sve veće
    da, ovo me jedino tješi, iako će moj tada biti tek friški trogodišnjak.
    Ništa, morat ću zvati uprave pa viditi kako će to ići.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •