-
šarlah ili ...?
nemam baš puno vremena za tražit a vjerujem da več postoji ova tema... ali moram pitati. Sad smo bili kod dež dr jer se nina danas počela žaliti na grlo, nema temp i ništa drugo ju ne boli. Dr joj je pregledala grlo i rekla da joj je malo crveno, međutim kad sam joj skinula majicu da ju posluša na trbuhu su joj nekakvi sitni prištiči za koje je ona rekla da su možda znakovi šarlaha. E sad nina inače ima dosta grubu kožu baš sa tim sitnom prištičima(ono- kao kad se naježite) a ja ovako u panici nemogu se uopče sjetiti dali su joj ti prištiči i inače tako izraženi po trbuhu. Sve u svemu dala nam je silapen 3 puta na dan... čitala sam da je za šarlah specifičan taj osip, grlobolja. glavobolja, povračanje... ona se za sada ne žali na ništa osim malo na grlo, skače, igra se, jede normalno... a sad joj je počeo i nos dosta curit pa se aj tješim da možda i nije šarlah jer nigdje nisam pročitala ništa o nosu. Nadam se da se samo prehladila..
. možete li mi napisati dali je nekome i nos "radio" za vrijeme šarlaha? Malo sam sve zbrda-zdola ali mi se zaista žuri...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma