Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Igra sa djetetom od 1,5 mjeseci

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Igra sa djetetom od 1,5 mjeseci

Imam jedno pitanje...Kako se da se sto kvalitetnije igram sa svojom malenom koja je stara 1,5 mjesec? Jer mi je glupo ju ostaviti na krevetu ja joj pricam i pjevam ali ne znam sta vise da radim .....

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja malca nosam svugdje sa sobom i povremeno s njim i pricam i pjevam i plesem, a i citam na glas.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo se samo nosili, nosili, nosili... I malo cicali i spavali pa nosili, nosili, nosili... U svakom slučaju, očito nemam niš' pametno za savjetovati

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Mi smo se samo nosili, nosili, nosili... I malo cicali i spavali pa nosili, nosili, nosili... U svakom slučaju, očito nemam niš' pametno za savjetovati
    x

i tako do 5, 6 mjeseca

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joooj! hvala na linku! pa tako nesto sam ja trazila, ali nisam nasla. i vjecito sam se pitala - i jos uvijek se pitam - a sta da sad radimo? osjecam se kao da ga zapostavljam ako ga ne gledam svaki tren i ne pricam mu, a onda opet - sta mu pametno imam za reci? i sad imamo situaciju da ne voli biti sam ili u tisini, jer sam mu od rodjenja nesto mljela
    citanje je dobar prijedlog, dok jos hoce slusati na miru. citaj nesto za sebe, a povremeno pogledaj bebu - to je supika ako moze proci.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako govorimo o bebi od mjesec i pol, onda ti radis najkvalitetnije sto se moze raditi...Njima je najbitniji fizicki dodir i tvoj glas.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja još nisam počela čitati, a možda da mu počnem naglas čitati tekstove s rode?

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa
    ja još nisam počela čitati, a možda da mu počnem naglas čitati tekstove s rode?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja pricam s Avom (8 tjedana) i citam joj slikovnice, iako ju opce ne zanimaju, i pokazujem joj stvari okolo, trenutno je luda za svim vrstama osvjetljenja (a taman je bio Bozic sa svim malim lampicama ))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •