Imam jedno pitanje...Kako se da se sto kvalitetnije igram sa svojom malenom koja je stara 1,5 mjesec? Jer mi je glupo ju ostaviti na krevetu ja joj pricam i pjevam ali ne znam sta vise da radim .....
Imam jedno pitanje...Kako se da se sto kvalitetnije igram sa svojom malenom koja je stara 1,5 mjesec? Jer mi je glupo ju ostaviti na krevetu ja joj pricam i pjevam ali ne znam sta vise da radim .....
Ja malca nosam svugdje sa sobom i povremeno s njim i pricam i pjevam i plesem, a i citam na glas.
Mi smo se samo nosili, nosili, nosili... I malo cicali i spavali pa nosili, nosili, nosili... U svakom slučaju, očito nemam niš' pametno za savjetovati![]()
xargenta prvotno napisa
i tako do 5, 6 mjeseca![]()
![]()
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=7&Tekst2ID=63
Evo brdo savjeta i primjera![]()
joooj! hvala na linku! pa tako nesto sam ja trazila, ali nisam nasla. i vjecito sam se pitala - i jos uvijek se pitam - a sta da sad radimo? osjecam se kao da ga zapostavljam ako ga ne gledam svaki tren i ne pricam mu, a onda opet - sta mu pametno imam za reci?i sad imamo situaciju da ne voli biti sam ili u tisini, jer sam mu od rodjenja nesto mljela
![]()
citanje je dobar prijedlog, dok jos hoce slusati na miru. citaj nesto za sebe, a povremeno pogledaj bebu - to je supika ako moze proci.
Ako govorimo o bebi od mjesec i pol, onda ti radis najkvalitetnije sto se moze raditi...Njima je najbitniji fizicki dodir i tvoj glas.
ja još nisam počela čitati, a možda da mu počnem naglas čitati tekstove s rode?![]()
Ja pricam s Avom (8 tjedana) i citam joj slikovnice, iako ju opce ne zanimaju, i pokazujem joj stvari okolo, trenutno je luda za svim vrstama osvjetljenja (a taman je bio Bozic sa svim malim lampicama))