-
AJMO OPET...NOVOGODIŠNJA ODLUKA...
Da vas upoznam sa mojom situacijom....Imam 25godina, dijete od 3 godine...oduvijek sam bila mala slatka M.... sa nježnim dječjim licem i vitke linije...jedeš koliko hoćeš...ništa se ne prima...
Upoznam svog sadašnjeg muža....počenem jesti sve ne cool stvari i počnem gomilati kile...i eto i mog mišeka...NE nemogu kriviti moju trudnoću sa kilama jer sam dobila samo 11kg i to odmah izgubila...i kaj sada...rodila jesam...i kako kile izgubiti tada još 10 kg...sada se na današnji dan pretvorilo u 15...muku mučim...obečajem svake nove godine od danas sam na dijeti i tako mali milijun puta...kao i ove godine....
I ja od sutra znači 5.01. opet na dijeti...ima li tko da može biti online podrška i dati mi nekakav savjet da opet ne zeznem svoju odluku i da mi neku svoju tajnu da ne posustam u tome...jer jako sam nesretna sa svojom sadašnjom figurom...
-
Evo ti podrška od mene, ni kod mene nije cvijeće. Od savjeta, hm, pokušaj u sebe unositi samo zdravu hranu i jedi samo dok ne prestaneš osjećati glad (ponovno jedi opet kad zaista budeš gladna). Ja sam u trudnoći izgubila dio svog viška samo zato jer nisam mogla podnijeti da svom malenom anđelu trpam gluposti ili da se prejedam. Colu i slična smeća nisam popila ni čašu! Jela sam raznoliko i umjereno.
Kasnije sam nadoknadila
-
-
Što god primjenila, sjeti se da je teško samo prvih tjedan dana... poslije se želudac stisne i postaje puno puno lakše. Dakle u trenucima krize, nemoj posustati, nasjeckaj kakvu mrkvu ili jabuku pa grickaj. Nemoj ni gladovati - uvijek možeš napraviti zdravi međuobrok koji će te zasititi, a neće debljati.
I još jedna obavezna stvar - tjelesna aktivnost! Minimum pola sata na dan bilo čega - žustrog hodanja, voženja bicikla, plesanja sa djetetom...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma