Ja sam prije 3 mjeseca bila na sklerozaciji pjenom kod dr. Krnića. Jesam li zadovoljna - još ne znam

. Zapravo sve ide kako je dr. i predvidio. Nakon 2-3 tjedna sklerozirane vene su se upalile i potamnile, to zatamnjenje se sada postepeno povlači. Dr. je predvidio da bi se nakon 6 mj. sve trebalo povući, čini se da će tako i biti. I jedan dio kapilara je nestao, ostalo ću rješavati na jesen kod svoje dermatologice.
Sam zahvat me nije bolio, ni pikanje, malo peče kad pjena krene kroz venu. Ni poslije me baš ništa nije bolilo - ali kod mene vene nisu bile jako proširene. Mislim da su bol i pečenje izraženiji što su vene u lošijem stanju.
Nakon zahvata 3 tjedna sam nosila kompresivne čarape klase 2 (bolja varijanta od zavoja), i to prva 3 dana i noći bez prestanka, a dalje samo po danu.
Moje osobno mišljenje je (a dosta sam proučavala prije odluke gdje ići) da je pjena ok za vene koje nisu u jako lošem stanju. Da sam imala jače proširene vene, odlučila bih se ipak za zahvat npr kod dr. Lastrića, tj. neku varijantu klasične operacije.