Drage moje,
I am back na ovu temu

Dakle odlučila sam ponovno rješit tu moju famoznu lijevu nogu sad kad sam završila s trudnoćama. Bila neki dan kod Lastrića na collor doppleru kod tog drugog dr. al on samo priča kako je ta njihova za mene invazivna metoda jedina dobra,a meni iskreno uopće ne ulijevaju povjerenje jer mi je čak napisao u nalazu 2x krivo UGFS metodu, napisao UFGS !!!(izgledalo mi je kao da nije čuo za nju i pričao mi je neke nebuloze o toj metodi da sam ga gledala onako blijedo wtfuck?!).
Kad sam pitala prednosti i nedostatke svake od današnjih metoda, ništa zapravo nije odgovorio (ja spominjem laser, pjenu...a on samo o čupanju vena i ko papiga time se ne rješava uzrok nego posljedica). A Svjetska zdravstvena organizacija preporuča UGFS kao jednu od najsuvremenijih metoda al naravno treba ti je radit vrhunski stručnjak kao Galili koji ih je odradio 25.000 u cijelom svijetu.
Najradije bih opet kod Galilija u K-centar al je jako skupo jer on dolazi jednom mjesečno iz Izraela pa mu plaćaju kartu i smještaj.
Probat ću se još raspitat u Aritheri i kod Vučića (iako sam čula za njega razne dojmove)-
Jel zna neka dobra dušica od vas neki site gdje mogu vidjet + i - svih tih metoda, hvala unaprijed. Sve sam to znala i pozaboravljala u međuvremenu s trudnoćama