Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 434

Tema: proširene vene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Lala, moja kolegica je radila istu kombinaciju. Nije bila ni dana na bolovanje, poslije je popila par tableta protiv bolova, oziljci se ne vide ako se bas ciljano ne zagledas. I jako je zadovoljna. Njene vene su bile u prelosem stanju za pjenu.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ma, koliko sam shvatila u vecini slucajeva laser se kombinira, tamo gdje sonda ne moze proci radi se miniflebektomija ili ugfs.
    Hvala cure, jos mi je nekako nevjerojatno da cu se i ja konacno rijesiti svojih vena. ☺
    Javim vam se obavezno kad sve prodje.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da se očitujem na svoje pisanje na ovom topicu.
    Otac je na moj nagovor otišao u Austriju kod svog doktora te obavio preglede. Uglavnom...sada je već pretoplo i savjetuju mu da dođe na jesen. Vidjet će dal će biti pjena ili kombinacije. Eto...tako je najbolje, a ovo iskustvo i savjeti koje sam ovdje dobila...dobro će mi doći...ima nas još potencijalih kandidata za pjenu...
    Uglavnom hvala svima...i javim se ovdje na jesen ...
    Posljednje uređivanje od oka : 23.03.2017. at 18:37

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Bok cure...evo da javim da je operacija prosla.
    Moram priznati da sam bila jako nervozna, ali smirili su me doktori, bili su jako dragi svi.
    Svaki put kad su me pikali anestezijom unaprijed su mi rekli. Pikanje malo boli, ovisi gdje je ubod, na nekim mjestima nisam ni osjetila a na nekim je malo vise zaboljelo. Ali podnosljivo je. Dosta su me ispikali bome. Radili su mi kombinaciju lasera i miniflebektomije. Laser nisam ni osjetila, a miniflebektomija je malo neugodnija kad osjetis da nekad mora malo jace povuci da iscupa venu. Ali ne boli.
    Dobila sam poslije injekciju protiv tromboze.
    I da, na jednom mjestu su mi radili ugfs, sa dosta razrijedjenom pjenom jer se dr boji da bi mi koza ostala tamnija od pjene. Sve u svemu, stvarno je podnosljivo.
    Kad sam dosla doma i kad je anestezija malo popustila osjetila sam da me ti rezovi od miniflebektomije peckaju i bole pa sam popila ibuprofen. Danas je puno lakse i nije bilo potrebe za tabletom protiv boli.
    danas bi se smjela otusirati pa vidjet cemo kako ce sve izgledati... ali ocekujem puno modrica, dugine boje na nogama
    Posljednje uređivanje od lalaloopsy : 04.04.2017. at 12:04

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Elice kako si ti?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A koji je dan o zahvata?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

jucer sam imala zahvat

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bravo lala
    To je kod tebe jedna ili obje noge?
    Ja sam super,povremeno osjetim da me zaboli mjesto gdje je ubod bio.
    Inace se divim nozi svakodnevno hahaha.Iako je vena potamnila i vidi se to sve jos.
    Ali kako je meni to izgledalo ......ovo je vec sad mrak
    Trombociti u normali
    Cure jeste cekali mjesec dana s vjezbanjem?Ja idem na jogu inace,ali pauziram.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ellica prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo lala
    To je kod tebe jedna ili obje noge?
    Ja sam super,povremeno osjetim da me zaboli mjesto gdje je ubod bio.
    Inace se divim nozi svakodnevno hahaha.Iako je vena potamnila i vidi se to sve jos.
    Ali kako je meni to izgledalo ......ovo je vec sad mrak
    Trombociti u normali
    Cure jeste cekali mjesec dana s vjezbanjem?Ja idem na jogu inace,ali pauziram.
    Meni su rekli kod pjene ništa ne pauzirati s aktivnošću samo 1 dan ne ići u saunu (što i inače ne idem).
    tako da bih ja nastavila s rekreiranjem.

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

lalaloopsy - i ja sam isto drugi dan od zahvata i danas tuširam nogu..
    Dali si ti skidala i flastere sa rezova ili samo zavoj?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Obje noge sam rijesila.
    Ali meni nekako prerano da se smijem danas vec tusirati pa mislim da cu preskociti.
    Ja vjezbam doma, vidjet cu slijedeci tjedan sto ce mi reci za vjezbanje, iako je spominjao da ne treba dugo cekati sa aktivnostima...ali mislim da ce prvenstveno to ovisiti o tome kako cu se osjecati.
    Tebi su Elice rekli bas mjesec dana da ne smijes?

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Citiraj lalaloopsy prvotno napisa Vidi poruku
    Obje noge sam rijesila.
    Ali meni nekako prerano da se smijem danas vec tusirati pa mislim da cu preskociti.
    Ja vjezbam doma, vidjet cu slijedeci tjedan sto ce mi reci za vjezbanje, iako je spominjao da ne treba dugo cekati sa aktivnostima...ali mislim da ce prvenstveno to ovisiti o tome kako cu se osjecati.
    Tebi su Elice rekli bas mjesec dana da ne smijes?
    ja se ne sjecam sta su rekli, dali treba i flastere skinuti, ili sam zavoj

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Lavanda, meni su rekli da se otusiram sa flasterima i nakon toga ih skinem. Spominjali su da su na rezovima neki iksici, i da to ne diram do kontrole, ali ako koji otpadne sam da ne brinem.
    dali su mi rezervne flastere koje cu staviti i za koji dan slobodno mogu i bez flastera jer ce rana bolje zarastati kad ima zraka.
    Meni su jucer preko carapa stavili i zavoj, to sam skinula maloprije i lakse mi je hodati.
    Gdje si ti isla na zahvat?

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Isto u Venes ! Otuširala sam nogu, skinula zavoj ali flastere nisam sve, samo koji su sami otpali. Nisu mi dali rezerve.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

pa jel dobro da ostavis mokre flastere na nozi? mozda bolje maknuti?
    i kako ti sve izgleda? jednu nogu si samo rijesila?
    ja cu sutra otusirati se...
    a kako je to sve drugacije od doktora do doktora, jedna poznanica je operirala vene na nogama istom metodom kao i mi, i njoj su rekli da se ne smije kvasiti...ne znam koliko ali eto zabranili su tusiranje

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lala da rekli su mjesec dana nikakvi sportovi....
    Joj sto volim razlicite smjernice :D.
    A sad ce vec biti skoro toliko tako da cu krenuti.
    Ja carapu nisam 3dana uopce skidala.....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

u K-centru nisam imala čarape, flastere ništa, doslovce sam sa zahvata otišla u obližnji outlet i u njemu proboravila sat i nešto kupujući novu robu za povratak s porodiljnog. Žena u dućanu nije vjerovala da sma bila na zahvatu.

Prof.Galili mi je rekao apsolutno radit sve normalno kao da nisam bila na zahvatu samo ne u saunu 24sata.
    tako sam i postupila. Apsolutno nisma imala nikakav oporavak.
    bocnuo me 2-3 x u pravo mjesto tiejkom zahvata koji je trajao fakat ne pretjerujem 5 minuta i to je bilo to. ali on je tad 2010. već imao tisuće operaciaj u rukama po Americi, Izraelu i ostatku Europe (a naši su tek išli na edukacije u Vel.Britaniju).

Otad sam druga žena s novim nogama al zato me je ta noga došla kod njih skuplje nego vas (nije mi žao lipe). No meni je zbog male bebe bilo bitno da maltene nemam oporavak i nikakve nuspojave.

Bit ćete vi cure sve dobro, ja bih flastere poskidala, čarape nosila koliko su vam rekli i definitivno bih počela sa sportom. Nažalost u Hrvatskoj veliki broj liječnika niej uopće upoznat s diejlo mkoej se odnosi na "sportske aktivnosti", jedini koji znaju su liječnici sportske medicine a svi drugi samo kažu pošteda. Ma nemoj me..
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.04.2017. at 10:31

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Meni su rekli prvi tjedan da se ne bavim sportom...znaci nakon tjedan dana je kontrola pa cu detaljnije pitati. Iskreno, i da su dozvolili vjezbanje ne bih mogla jer ipak osjetim rezove od pflebektomije...dok mjesto gdje su rijesili venu laserom i pjenom uopce ne osjetim. Ali s obzirom da doma imam malu djecu koja konstantno skacu oko mene (par puta su me uvrijedili u rane) mogu reci da sam cisto ok i apsolutno sve obavljam po kuci kao da nisam ni imala zahvat. Malo sam sporija jedino :D
    Posljednje uređivanje od lalaloopsy : 05.04.2017. at 12:27

Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

dd, hvala na razmjeni iskustava sa venama, kod mene je lijeva noga bila na riješavanju kod istog liječnika isti dan, pa sam se zato i obratila za vaše mišljenje. Ja sam za sada zadovoljna tim postupkom. Bio je laser u kombinaciji sa pjenom i još rezovi pa imam flastere za koje sam vas i pitala da li ih trebam maknuti ili ne.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lilli a ja cipele hahaha.S obzirom da su mi rekli setati 45min pa kad sam vec setala centrom grada :D.
    Sutra dan ujutro sam bila s curkom na kavii i u kazalistu.
    Mene je u biti smetala carapa,pa sam samo analizirala jeli me nesto pika,steze itd.
    JA sam takav panicar da bi mi nakon zahvata trebao dr.24h dnevno
    Netko drugo na mom mjestu bi vjerojatno rekao da nije osjetio apsolutno nista od oporavka
    Cure sretno.Javite dojmove

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Merkur, klasican stripping? Nitko?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

KrisZg, ja poznam samo nekoliko starijih gospodja koje su radile klasican stripping. Vjerojatno zato sto podrazumijeva minimalno 2-3 tjedna bolovanja koja si radni ljudi tesko priuste i male oziljke. Jedna starija susjeda je tek nakon mjesec dana normalno hodala bez bolova (gdja preko 70 godina).

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

A dobro. Nadam se da nece tako meni.Frendica je bila prije 3 godine, nije joj bilo tako.Nadala sam se friskom iskustvu. Bolovanje me brine samo radi djece na porodiljnom sam.I naravno radi mojih zivaca jer me hvata muka od toga da lezim. Bilo kakvi oziljci su prihvatljiviji od ove zmije kaj imam na nozi 20 godina ju imam.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Preporodit ces se da je maknes

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pripremi se unaprijed na modre noge i podljeve...ja sam bila spremna na to ali ipak mi je bio sok kad sam maknula zavoje. Lioton krema dosta pomaze kod modrica. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure, koliko je potrebno vremena da prodje hiperpigmentacija nakon sklerozacije?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovisi ti o kozi i u kakvom stanju je bila vena. Ja sam sklona hiperpigmentaciji inace pa meni treba par mjeseci a drugi put mi je akroz al bas skroz prosla tek za godinu dana.mozda se to nije kuzilo tudjim okom al ja jesam svojim

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala Lili.
    Pa evo vidim da ovaj mali dio vene koji je rijesen skleroterapijom tijekom operacije (pocetkom 4.mj) sad tek prolazi...u biti vidi se malo jos kao zuckasto-zelenkasto sto najvise ja kuzim, ali dr je zadovoljan jer se bojao da ce meni ostati tamne fleke. Ma moja koza je grozna, osjetljiva, za cas dobijem modricu...
    A na kontroli prije mjesec dana rijesio je dvije male vene pjenom, vidim da je jos tamno...znaci moram biti strpljiva.

A mislim da sam vam pisala da mi jedan dio vene nisu rijesili na operaciji jer su mislili da bi se nakon operacije mogla sama povuci, medjutim nisam ja te srece da se povuce sama od sebe...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Fali mi dio teksta...
    To cemo znaci najesen rijesiti pjenom, mene je strah pjene, ipak je to kemijsko sredstvo...ali dr me uvjerava da me ne treba biti strah

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj lalaloopsy prvotno napisa Vidi poruku
    Fali mi dio teksta...
    To cemo znaci najesen rijesiti pjenom, mene je strah pjene, ipak je to kemijsko sredstvo...ali dr me uvjerava da me ne treba biti strah
    Ne kuzim te. Skleroterapija o kojoj govoris je radjena potpuno istim lijekom, samo mozda ne u pjeni nego u tekućem obliku. Sredstvo je isto. Pjena ima bolje rezultate i manje nuspojava od tekućine.

Inače, neki dan sam vidjela rezultate sklerozacije vena tekućinom (metoda koja je inače uglavnom napuštena, ali se kod nas još povremeno radi u bolnici). Hiperpigmentacije i zadebljanja su vidljiva i nakon godine dana od operacije, ne izgleda lijepo.

KrisZg, bravo!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kuzim te. Skleroterapija o kojoj govoris je radjena potpuno istim lijekom, samo mozda ne u pjeni nego u tekućem obliku. Sredstvo je isto. Pjena ima bolje rezultate i manje nuspojava od tekućine.

Inače, neki dan sam vidjela rezultate sklerozacije vena tekućinom (metoda koja je inače uglavnom napuštena, ali se kod nas još povremeno radi u bolnici). Hiperpigmentacije i zadebljanja su vidljiva i nakon godine dana od operacije, ne izgleda lijepo.

KrisZg, bravo!
    lala,
    jesi vidjela ovo pojasnjenje od martine? Ona je odgovarala na tvoj citat o strahu zbog pjene u odnosu na skleroterapiju.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2017. at 19:59

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nije tako 4 sata nakon op na kojoj sam bila budna sam ustala najnormalnije. Imam podosta rezova, zadnji je na preponi, vele da je safena isla van. Navecer mi je trebao ketonal..usred noci me probudila jaka bol. Ujutro smo ustanovili da je zavoj bio precvrsto. Nakon zamjene, hodam normalno. Rez kod prepone je bolio jer nije bio pod zavojem. Sada ne boli vise. Na nogu mogu normalno stati ali unatoc tome ipak se moram pridrzavati uputa.Savovi krvare na nekoliko mjesta ali vele da je to ok.Sve skupa mogu reci pozitivno iskustvo za sada i sa doktorima i sa osobljem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super Kris.Drz se i brzo nam se oporavi!

Lala ma pjena je zakoon, ne trebas se bojati.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mogu li se laserom ili nekom drugom metodomu potpunosti ukloniti ispucane kapilare s nogu?
    U zadnje vrijeme mi izbija to po nogama ko ludo i ja bih to nekako maknula, ali skroz.
    Jel' to uopće moguće?

Lorrena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li se laserom ili nekom drugom metodomu potpunosti ukloniti ispucane kapilare s nogu?
    U zadnje vrijeme mi izbija to po nogama ko ludo i ja bih to nekako maknula, ali skroz.
    Jel' to uopće moguće?
    Samo da javim da sam full zadovoljna obavljenim uklanjanjem kapilara laserom kod ranije spomenutog dr Dragica jer su gotovo sve nestale. Prvi tretman mi je uradio koncem svibnja 2016.Nakon što prestanem dojiti drugo dijete, planiram ponovno proći još jedan tretman jer me zaista ove preostale jako smetaju. Vjerovala sam da sve ovisi od kože do kože medjutim doktor je pojasnio da je uzrok vena koja ih obskrbljuje tak da je poanta prekinut taj dotok krvi do sitnih žilica.Color dopler moras napraviti prije tretmana on primjerice ne želi raditi na sljepo nego tačno locira sve vene hraniteljice i na tim mjestima prekida dotok do kapilara.Ima veoma savjestan i stručan pristup liječenju.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mogu. Sklerozacijom i laserom. Laserom se uklanjaju one najmanje koje su premale da se piknu iglicom. Ali, mozes ocekivati da ce ti se s vremenom pojaviti nove.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tanci znam da se laserom rjesavaju kapilari ali ne znam jel ih moguce skroz ukloniti.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mislim da se tekucinom uklanjaju kapilari a pjenom vene...iako nisam sigurna koliko ima smisla uklanjati kapilare jer one se pojavljuju ko lude ako si tome sklona... ali ako vec ides na to laser je bolja opcija samo je skup.
    Meni su na par mjesta gdje je radjena flebektomija pojavile se kapilare...ocekivano iako sam se nadala da se to nece desiti... Kapilari popucaju i od udarca ako je netko sklon tome, pa kako ne bi onda na mjestima gdje je vena iscupana iz tijela. Ja do sad nisam imala nesto puno popucalih kapilara, npr.moja mama ima ih dosta, a kod mene je veci problem bio s venama.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja o skleroterapiji pjenom ne znam puno, nisam citala puno o njoj jer je to metoda koju sam u startu odbacila s obzirom da su kod mene bile velike vene koje se pjenom ne rjesavaju. Ali citajuci o drugim metodama po forumima i sl. sjecam se da sam procitala kako pjena moze nastetiti i zdravim venama, zato kazem da me toga strah...i zato sam pitala o tome ovdje jer znate o pjeni vise od mene. A za hiperpigmentaciju sam od vas i cula da je normalna pojava nakon skleroterapije i da prodje s vremenom.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Dan 3. Normalno stojim na nozi, nema nikakvih bolova. Kod prematanja primjecujem hematome a i da neki savovi jos malo krvare.Na opip pipam izbocinu gdje je bila vena. Taj zavoj je eto najveca smetnja jer je do prepone. U srijedu vadim konce. Danas cu u laganu setnju jer me izluduje biti samo po kuci. Naravno idem navecer ostatak dana sam u klimatiziranom.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

S obzirom da su kod mene radjene 3 razlicite metode uklanjanja vena, da samo ukratko napisem svoje dojmove, s obzirom da je od zahvata proslo skoro 3 mjeseca.
    Za skleroterapiju sam neki dan pisala da se jos malo vidi zuckasta mrlja gdje je bila vena. Prije mjesec i pol su mi jos dvije male vene rijesili pjenom. Jedna je malo vise potamnila i bila mi je ta vena tvrda i bolna na dodir neko vrijeme, a druga je samo malo potamnila, evo vise se ne vidi ta vena na kozi.
    Laser...nakon 3 mj jos se malo vidi tanka nit na kozi gdje je bila vena i na par mjesta ubodi od igle,to mozda drugi i ne skuze kao ja, ali ja sam jako jako svijetle puti pa to kod mene mozda vise kuzi nego kod nekoga tko je tamniji. Laser je super jer odmah tu venu skupi za razliku od pjene kojoj treba vremena da to odradi, i modrice nakon lasera su dosta brzo prosle. Brze nego modrice kod flebektomije.
    Flebektomija...ubodi od igala se skoro pa i ne vide vise, prva dva dana su malo peckale te ranice ali podnosljivo je. Modrica je bilo dosta, meni se stvorio i hematom i mislim da mi je taj hematom i bio najbolniji nakon zahvata jer su me djeca svako malo uvrijedila u to mjesto, ali cim je dr na prvoj kontroli probio ga isglom i istisnuo malo taj sadrzaj van bilo je puno lakse. Modrice sam mazala liotonom da brze prodju, i mislim da je ta krema stvarno pomogla. Samo je skupa ko vrag

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Opet mi nije sve stalo...
    Jos sam napisala da flebektomija nije tako strasna, u biti cim prodju te modrice sve to super izgleda, treba nekih mjesec do mjesec i pol mozda da sve to prodje. Samo su meni kapilari se pojavili na par mjesta. I jos jedna stvar koju sam primjetila brzo nakon operacije, na jednom malom mjestu koze kao sa sam izgubila osjet dodira...npr kad se ustipnem trebam se malo jace tu ustipnuti da bi me zaboljelo. I procitala sam na stranim portalima da je to jedna od mogucih nuspojava flebektomije, da se osteti periferni zivac.

Eto htjela sam napisati ukratko sve, ali nije bas bilo kratko

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bas sam gledala lioton. Sastojak je heparin. 1000 ui dok heparin od gradske ljekarne ima od 25.000 i 50.000. Lioton ima miris lavande i hladi.Ne znam za koji cu se odluciti vjerovatno za jaci...jer osim vecih rezova 2-3cm imam i te manje od mini fleb koji su samo flasterom zatvoreni.Hvala na info

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Koja je cijena tog heparina od gradske ljekarne?
    Meni su lioton preporucili doktori, a i citala sam da opcenito je lioton dobar za modrice, a prije par godina kad sam bila u Banjaluci kod dr Dragica na pregledu isto su mi rekli da nakon zahvata modrice preporucuju mazati liotonom a mjesta uboda contratubex gelom. Ja sam mislila sad kupiti contratubex ali dr mi je rekao da nema potrebe jer ti rezovi od miniflebektomije su stvarno male tockice...ali eto ako imas vece rezove mozda ne bi bilo lose da kupis i tu kremu, pa samo rezove mazi njome da imas sto manje oziljke.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sada sam bas provjerila. Ima od 50.000 i 100.000 iu...cijena od 27 do 38 kn. Znam da preporucuju lioton i meni su. Preporucuju oni ono sto im predstavnici placaju Ne velim da je lioton los, daleko od toga. Nisam ga jos probala samo mi nije jasna koncentracija heparina. Za contratubex znam vec godinama i to sam imala u vidu, nisu mi jos nista rekli jer ne smijem dirati donje zavoje niti one zaljepljene gaze do kontrole. Ti zavoji ispod su skroz lose zamotani, sa strane potkoljenice mi se zaljepila gaza za sav i odlijepilo mi malo kozu. Sve se grozim kako ce oni to skidati i to me najvise smeta dok hodam jer su mi savovi krvarili pa se osusilo i zalijepilo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zanemari ovo za lioton i heparin.Sada sam uzivo usporedila pakiranje i to je ista stvar. Ovisi o pezentaciji isti sastav..razlika u cijeni 20tak kn.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jedino kaj heparin sadrzi dekspantenol i alantoin koji ubrzavaju cijeljenje rana.Pise da se koristi za poboljsanje stanja postoperativnih oziljaka izmedu ostalog. Uzela sam njega. Za sada mazem drugu nogu i modrice od infuzije
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 24.06.2017. at 11:16

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Eto super...vidis nisam stvarno znala da gradska ljekarna ima svoj heparin. Javi kako ti sve to izgleda nakon skidanja konaca, i sretno!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Može li se Heparin mazati na kapilare?
    Ima li svrhe?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima svrhe maza ti na bilo šta kaj plavi

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje