Citiraj Barbie-Cro prvotno napisa Vidi poruku
Nakon pregleda su mi hitno zakazali operaciju zbog početnog stadija tromboze.
Bol se može uporedit sa ubodom muhe ili komarca kod pikanja injekcije za lokalnu anesteziju. Otišla sam dvaput na kontrolni pregled sutradan nakon operacije a potom nakon dva tjedna.
Živcirale su me kompresijske čarape jer sam ih morala nositi dva tjedna do odlaska na kontrolu.
Ali da je nastala tromboza i ako krene tromb putovati prema srcu ili mozgu mogla sam dobiti srčani ili moždani udar. Ljudi zbog ovakvih stvari umiru ili ostaju nepokretni.Ma sta reći,ajme brdo love je otišlo ali "zdravlje nema cijenu".Nek je otrcana fraza, ali je istinita.
Znači dr Dragić ti je postavio dijagnozu početnog stadija tromboze? Kod njega si odmah imala color doppler na prvom pregledu? Koliko košta pregled?
Slažem se s time da zdravlje nema cijenu...ja već smišljam kako bi to riješila,s obzirom da ide ljeto ne mogu ništa poduzimati po tom pitanju, osim što bih otišla na pregled kod dr,i ako odobri onda najesen obavila operaciju na jednoj nozi a na proljeće ne drugoj. Financijski ne mogu odmah to riješiti na objema nogama ali dobro strpit ću se. Samo da ljeto prođe.
Baš me uhvati crnjak kad skontam da ide ljeto a ja moram nositi hlače, tajice, a ne suknje i haljine, jer me sram noge pokazati...