-
Friško sam operirala vene u Merkuru na jednoj nozi. Išla sam na klasičnu operaciju. Procedura ti je sljedeca: boravak u bolnici 2 noći; prvi dan dolazis oko 10 ujutro i dobiješ sobu, taj dan ležiš u sobi i to je to. Drugo jutro nakon vizite kirurg ti iscrta nogu i obaviš pripremu za operaciju (tusiranje, itd.). Onda odlazis u salu na operaciju. Meni je operacija trajala sat vremena i imala sam spinalnu anesteziju. Nakon operacije ides odmah u sobu, lezis nekoliko sati, dobiješ 3 flaše infuzije i onda negdje u vecernjim satima ustajes i mozes prosetati do WC-a i sl. Navecer sam dobila i veceru (kod opce anestezije ne dobijes veceru). Drugo jutro nakon vizite ides doma. Prvih 7 dana imas zamotanu nogu u elasticni zavoj i kombiniraš lagano lezanje, hodanje, sjedenje. Nakon 7 dana vadis konce i meni su rekli jos nekih 3 tjedna bolovanja nakon toga. Sve u svemu 4 tjedna da se dobro oporavis. Mene nije nista bolilo, osim lagane migrene nakon spinalne.
U Merkuru su svi doktori super, sestre odlicne, sve je rutinirano. Ako zelis vise detalja javi.
p.s. noga je plava, ali to se sve oporavi; barem je tako bilo kod moje mame i brata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma