Citiraj SANJA PULA prvotno napisa Vidi poruku
pozdrav svima koji imaju problema sa proširenim venama!evo moje priče,operirala sam klasičnom operacijom vene na desnoj nozi u puli u bolnici i katastrofa.ožiljci se vide i na potkoljenici su mi zakačili živac tako da me taj dio boli i utrnut je i opet mi se vide s druge strane,sad moram lijevu nogu riješiti jer imam kvrgave vijugave vene po cijeloj nozi...užas...ne bole me samo ponekad osjećam umor kao da su mi teške noge,ne pijem ništa od tbl i planiram tu nogu privatno riješiti u zagrebu,najvjerojatnije u poliklinici arithera pjenom pa me zanima da li je netko nedavno bio i kakve su preporuke,ja sam to poslije trudnoće rješila u bolnici jer su mi se upalile hitno mi je bilo,sad bi probala ovu opciju kolikoe su cijene?hvala,pozdrav

Pozdrav Sanja,

pitanje s obzirom da si se operirala u Puli, koji te doktor operirao? Bila sam kod dr.Srdoča i preporučio mi je klasičnu operaciju. Iskreno nisam za to, razmišljam o dr.Vučiću, jer sam jučer vidjela reportažu sa klinike Arithera. Nisam još odlučila. Noga me dosta boli na listu prema gležnju. Osjećam peckanje, trnce i vidim da lagano mijenja boju (crvenilo). Dr.opće prakse me nagovara da se što prije odlučim.
Nemam oteklina, smeta me više estetski i to što osjećam žarenje i peckanje.
Kakve si ti simptome imala da si se odlučila na klasičnu operaciju?