Pokazuje rezultate 1 do 50 od 434

Tema: proširene vene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav mama u boji,
    Zanima me kako je danas tvoja noga nakon UGFS metode i preporučaš li i dalje tu metodu? Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dragi forumaši, nova sam ovdje. Trebala bih na liječenje vena pa se pokušavam informirati koji je liječnik za to najbolji u lijepoj našoj. Čitala sam na stranici poliklinike Sinteze sve moguće metode koje nude. Kakva Vi imate iskustva s tom poliklinikom i dr. Antonom Krnićem? Nakon nekih postova ovdje sumnjam da je bilo koja metoda idealna. Jedna moja poznanica je išla na sklerozaciju s pjenom i reagirala je alergično na pjenu, te završila na bolničkom liječenju. Noga joj je počela oticati , kao da ima trombozu. Srećom ipak je sve dobro prošlo. Pozz

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

a evo i mene opet
    ipak sam otišao(pišem po nickom supruge-samo da se zna ) na pregled kod privatnika i opet mi je rekao da bi kogao riješiti operacijom, a i da mi je alternativa sklerozacija, tj. pikanje tim iglama
    Budući da sam osoba koja nije baš oduševljena operativnim zahvatima, odlučio sam se na sklerozaciju, danas sam obavio prvi "pit stop", ono izo me kao ja pile kad pečem , zavio elastičnim zavojem i dogovorili novi termin, rekao da kupim elatične čarape sa pritiskom od 70 dena i to redovito nosim.
    E sad, zanima me sklidam li ja preko noći taj elast. zavoj?ono malo mi je stegnut, osjetim slabiju cirkulaciju, pa sam razmišljao da to skinem, a nogu preko noći stavim na povišeno?
    Al opet ne želim sada ugrožavati učinjen "zahvat"
    Hvala na odgovrima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •