Ja sam operirala vene na Merkuru prije 2 mjeseca. Kod dr. A.Grge.Imala sa jako izražene vene duž cijele potkoljenice.
Za mog doktora kažu da je dobar. Ja sam relativno zadovljna jer operacija je bila lagana ali imam jako puno ožiljaka - no to može biti i zbog toga što su moje vene bile grozne ( imam ih od 16 godine i trudnoće su mi ih izobličile).
Moja prijateljica je operirala vene u bolnici u Dubravi - misli dr. Ajduk. I jako je zadovoljna - kaže da je dr. odličan - ljubazan, profesionalan, otvoren za pitanja ( dok je moj dr. više starog kova - ono on je doktor i profesionalan je i stručan, ali ne priča puno s pacijentom) . Ona ima na nozi manje ožiljke - skoro nevidljive, kao ubodi komaraca. Moji ožiljci su dužine 1-2 cm. Ali ona je imala manje vene nego ja. Sad vam ne mogu reći da li je stvar u tome kakve su vene, ili ovi u Dubravi koriste neke nove tehnike.
U svakom slučaju iz mojeg i njenog iskustva sestre i doktori su OK, operacija je relativno lagana ( drugi dan nakon operacije se ide kući i nosi se elastični zavoj 5-6 tjedana).
Ja se nisam usudila ići Lastriću ( iako i njega hvale) jer kad je u pitanju opercija ipak bi to radije odradila u bolnici nego privatni - ali to je moj osobni stav i nekekav strah...inače sam čula da operacija vena privat košta cca 6-7.000 kn.