vidim ima nas more takvih koji su te """sreće""" da se zafrakvaju s venama!! pročitala sam sve komentare od prve stranice i mogu jedino zaključiti da ništa nije sto posto učinkovito, trajno ni jedanko kod svih.. nego i ja sam naravno jedna od "sretnica" koja zasad nema većih problema s venama osim estetskih i to lijevoj potkoljenici..onako ispupčena je ali ne JOŠ velikom površinom..
nego, doktorica opće prakse kojoj sam naravno prvoj to pokazala je rekla da bi trebala to rijesiti prije trudnoće..(iako sam na forumima našla da se čak bolje preporučuje nakon svih željenih trudnoća WTF???) i kao to se riješi sklerozacijom.. naravno to je manje više ostalo na riječima..došla sam do faze da sam se naručila za UZV vena i termin dobila za GODINU DANA a od tada je već prošlo dvije s tim da bi sada stvarno otišla to riješiti, ali mi sada nije jasno nakon što sam pročitala post od ROMANITE tj.njezinog supruga kakvo bockanje???? ja sam mislila da je to nekakva klasična operacija. ono...anestezija, malo čop čop po nozi i to je to,ali očito nije tako "jednostavno", pa bih molila OBJAŠNJENJE, ako je moguće od nekoga tko je već to prošao?! i samo da napomenem počela sam to riješavati u slavonskom brodu..pa bi tamo i nastavila pa ako netko ima i iskustva od tamo?? HVALA!!