Pokazuje rezultate 1 do 50 od 434

Tema: proširene vene

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

u K-centru nisam imala čarape, flastere ništa, doslovce sam sa zahvata otišla u obližnji outlet i u njemu proboravila sat i nešto kupujući novu robu za povratak s porodiljnog. Žena u dućanu nije vjerovala da sma bila na zahvatu.

Prof.Galili mi je rekao apsolutno radit sve normalno kao da nisam bila na zahvatu samo ne u saunu 24sata.
    tako sam i postupila. Apsolutno nisma imala nikakav oporavak.
    bocnuo me 2-3 x u pravo mjesto tiejkom zahvata koji je trajao fakat ne pretjerujem 5 minuta i to je bilo to. ali on je tad 2010. već imao tisuće operaciaj u rukama po Americi, Izraelu i ostatku Europe (a naši su tek išli na edukacije u Vel.Britaniju).

Otad sam druga žena s novim nogama al zato me je ta noga došla kod njih skuplje nego vas (nije mi žao lipe). No meni je zbog male bebe bilo bitno da maltene nemam oporavak i nikakve nuspojave.

Bit ćete vi cure sve dobro, ja bih flastere poskidala, čarape nosila koliko su vam rekli i definitivno bih počela sa sportom. Nažalost u Hrvatskoj veliki broj liječnika niej uopće upoznat s diejlo mkoej se odnosi na "sportske aktivnosti", jedini koji znaju su liječnici sportske medicine a svi drugi samo kažu pošteda. Ma nemoj me..
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.04.2017. at 10:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •