u K-centru nisam imala čarape, flastere ništa, doslovce sam sa zahvata otišla u obližnji outlet i u njemu proboravila sat i nešto kupujući novu robu za povratak s porodiljnog. Žena u dućanu nije vjerovala da sma bila na zahvatu.
Prof.Galili mi je rekao apsolutno radit sve normalno kao da nisam bila na zahvatu samo ne u saunu 24sata.
tako sam i postupila. Apsolutno nisma imala nikakav oporavak.
bocnuo me 2-3 x u pravo mjesto tiejkom zahvata koji je trajao fakat ne pretjerujem 5 minuta i to je bilo to. ali on je tad 2010. već imao tisuće operaciaj u rukama po Americi, Izraelu i ostatku Europe (a naši su tek išli na edukacije u Vel.Britaniju).
Otad sam druga žena s novim nogamaal zato me je ta noga došla kod njih skuplje nego vas (nije mi žao lipe). No meni je zbog male bebe bilo bitno da maltene nemam oporavak i nikakve nuspojave.
Bit ćete vi cure sve dobro, ja bih flastere poskidala, čarape nosila koliko su vam rekli i definitivno bih počela sa sportom. Nažalost u Hrvatskoj veliki broj liječnika niej uopće upoznat s diejlo mkoej se odnosi na "sportske aktivnosti", jedini koji znaju su liječnici sportske medicine a svi drugi samo kažu pošteda. Ma nemoj me..

al zato me je ta noga došla kod njih skuplje nego vas (nije mi žao lipe). No meni je zbog male bebe bilo bitno da maltene nemam oporavak i nikakve nuspojave.
Odgovori s citatom