Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Zagreb

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Zagreb

Za par dana putujemo u Zagreb i ostajemo 7 dana, pa bih molila za sve korisne informacije kako najkvalitetnije provesti to vrijeme s dvoje male djece. Osim pustošenja šoping-centara, klizališta, Trešnje i Sljemena što bi još moglo biti zanimljivo, prvenstveno za djecu?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zoo

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zimi? Kažu da se ne isplati jer se može vidjeti jako malo životinja.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tehnicki muzej mozda?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=148&l=h

i ako vam je usput zaletite se do samobora na kremšnite

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma ima i u Zagrebu dobrih kolaca..a tek strukli..aaaaa...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

znam ali isplati se malo vidjeti samobor pa uspu pojesti koju kremšnitu...a za štrukle znam jedno mjesto di su barem meni the best...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo išli i zimi
    ima manje životinja, ali opet se može dosta toga vidjeti

koliko su velika djeca?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

3 i 7 godina.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako ne bude baš jako hladno, Bundek ima super igrališta, a i zgodno je za prošetati
    MM predlaže Botanički vrt, ja ne znam koliko bi to bilo zanimljivo DJECI

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

bočarski - isto ima igralište, ima i drugih kazališta osim Trešnje, možda posjet Hr. Zagorju, koji dvorac, toplice, Jarun

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Glasujem za Zoo, moje Splićanke od 3 i 7 godina su miijun puta već bile i svaki put žele ići u ZOO - starija najviše voli onaj dio s noćnim životinjama, mala morske lavove. Puno je veći nego splitski i sasvim drugačije uređen (splitski ima koke, neke praščiće i sl. i lava ili tigra na par metara pa im je ovo nešto skroz deseto). Zimi nema samo majmuna, ako dobro kužim, a opet se može ući unutra (jest da malo "miriše"), ali mogu vidjet "stanovnike".

Od drugih stvari su mojima zanimljivi Bundek (starijoj igralište za veću djecu i ona piramida na koju se može pentrat), Jarun, centar grada i sl. U kazalište dječje rijetko stignemo jer se ne uspijemo na vrijeme organizirat, ali isplatilo bi ti se pogledati koje su predstave u Maloj sceni, Trešnji i sl. (ai morat ćete ih možda razdvajati jer će ove za trogodišnjake ovoj od 7 biti prebebaste i obrnuto). Klizalište imate na Velesajmu, mislim.

Izlet u okolicu - Trakošćan ili tako nešto...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem i za Boćarski, tu ima svašta i uvijek ima djece pa će bit zanimljivo za 3 i 7 godina.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Botanički vrt ne radi.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ZOO vrt zimi je sigurno zanimljiv - vani je dobar dio životinja, a i one koje nisu vani se mogu razgledati u paviljonima.

Prirodoslovni muzej je super zanimljiv, taman za vaš uzrast.

Vožnja uspinjačom je klincima fora.

U crkvama će još biti jaslice, lijepe i velike su u Katedrali.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa di si ti Arijana... 100 godina te nije bilo.

Mi smo danas proveli popodne na kavi u kaptol centru (nije kreativno ali je obiteljski ), imaš kafić i igraonicu za koju mislim moraš dofurat šlape. Vani je tako hladno da ne preporučam dulji boravak. Možda prirodoslovni, tehnički muzej? Zoo brzinski posjet. Dobar provod

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zanimljiv je jako i Muzej grada Zagreba. U Tehničkom muzeju je - pazite - isto dosta hladno. Pogledajte i Muzej za umjetnost i obrt, izložba je Rembrandtovih grafika i imaju nekakve kreativne radionice (pisalo se i na forumu). Ako već idete u shopping centre razmislite i o kinu (u Avenue Mallu), igra Madagaskar 2 i neki novi crtić o mišiću Desperu.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Za Bocarski ti je prehladno, nikog nema, sprave su ledene, setnja po Savskom nasipu po ovoj hladnoci i nije neki gust.
    Kad je ovako hladno ujutro se moze fino prosetati po Jarunu (ako je suncano), pozdraviti labudove i uvuci se u prvi kafic na topli caj. Ako bih bas zeljela setati po ovoj zimi odabrala bih centar grada. Provozajte se uspinjacom na Gornji grad, pogledajte osvijetljeni grad, cak ne morate ni setati po Gornjem gradu, pust je i dosadan (osim ako necete do Muzeja grada Zagreba koji je simpatican).
    Igraonice tipa Bibo ne bih preporucivala, ne volim ih, to je u ovo doba godine idealno mjesto za razboliti se, puno djece od kojih pola kaslje i kise, u igraonicama je vruce, pa se preznoje, pa izadju na -6 i tako to.
    Za kazališta si provjeri programe - Mala scena, Žar ptica, Trešnja, Zagrebačko kazalište lutaka. Karte je dobro rezervirati za vikend, a preko tjedna, npr. ujutro su nerijetko organizirani posjeti skola i sl.

Iskreno receno - po zimi bas i nema puno toga narocito zanimljivog za djecu u Zagrebu, zapravo nema puno toga ni inace, samo sto se, kada je toplo, barem moze boraviti vani.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •