-
Problemi sa nocnim spavanjem i ostale dogodovstine :)
Naime, mozda ce zvucati pomalo tesko ali trenutno se i ja sama osjecam jako nemocno i ludim do daske na svoje dijete koje mi stvara samo probleme. znam, nije on kriv...boze...ali nekad me tako uh...izbaci iz takta!
nikad nisam mislila da ce mi roditeljstvo pasti toliko tesko koliko je u ovih par tjedana..
uvijek sam mislila da djetetu nije potrebno nista doli roditeljska ljubav u kojoj moje dijete doslovno pliva.
moj deckic ce skoro napuniti godinu dana. da ste me prije nekog vremena pitali rekla bih da je savrseno dijete. spava cijelu noc od kad znam za njega, jede 5 puta na dan, ujutro mlijeko(ne dojim), pa vocna kasica koju uglavnom sama pripremim ili ako ne stignem (jer na zalost radim,uzmem kupovnu kasicu), pa rucak , pa opet popodne vocna pa pred spavanje opet mlijeko sa frutolinom (rizolino, grizolino ne podnosi jer dobije zatvor( to je jos jedan maleni problemcic u cjeloj prici)).
ko i svako drugo ima musice ali boze moj, sto ocekivati od jednogodisnjeg djeteta?!
u zadnje vrijeme se poceo bacati na pod i lupati glavom o pod kad nesto nije po njegovom...dijte od godinu dana?!pa se pitam jesmo li muz i ja previse popustljivi u tolikoj ljubavi prema njemu. neki mi kazu da obzirom da ga malo vidimo da smo previse popustljivi prema njemu i da trebamo biti malo strozi. kako da budem jos stroza prema njemu, srce me zaboli kada i malo moram viknuti na njega a to cinim jer vidim da krece prema uticnici ili slicno.ne, dat cu mu i viljusku pa nek gura prste unutra i to pa nek malo svijetli!?!?!?lampa vise, ne? 
najveci problem od svega je eto upravo to nocno budjenje..
ono kojega nikad prije nije bilo.
te trazi piti vode a po najnovijem i jesti u sred noci! jel to normalno?
vec sam mislila da je dijete gladno i da mu ne damo dovoljno jesti pa smo prije spavanja i zadnjeg mlijeka uveli konkretnu hranu tipa hrenovka, jogurt i kruh...nakon toga se ubije u frutolinu. a majke ti..
koliko li moze pojesti...
i opet se budio..
ajd, mi sad vec ubacili i dorucak, umjesto jutarnjeg mlijeka hrenovkica ili pasteta s jogurtom.. ali svejedno!
on se opet budi po noci...
sada jede ujutro oko 8 hrenovku i 1 1/2 jogurt sa 1 1/2 snitom kruha
u podne jede konkretni rucak (majke ti, pojede cijelu sarmu ili batak sa prilogom)
pa ide spavati
pa oko 4 jede vocnu kasicu
navece vecera opet konkretno
i prije spavanja frutolino
ajme!
jel to normalno da se tako malo dijete toliko obzderava kad moram rec???
a iskreno-nist se ne vidi na njemu...
inace, on vec hoda naveliko sam gotovo bez drzanja pa kontam da sve to sto pojede potrosi...ali ono...ajme
koliko djeca njegovog uzrasta jedu?
ne bi li trebala sada sve duze spavati nocu?
trebam li mu promijeniti nesto s hranom ili da mu dam vise tabletu za spavanje jer ja padam s nogu? 
molim vas pomozite mi jer ja cu poludit!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma