-
ma ne ljutim se ja vec ono, znas kad te "bocne"iznutra i nelagoda te neka prodje...well..
primjetila sam, istina,da se u zadnje vrijeme ugurava u nas krevet i moram otic s njim spavati. moglo bi bit da ga je stvarno strah..
pa se iznanada probudi vristec ko da se boji da je sam, a kad ga uzmem na ruke sve u redu ...jos mi se i nasmije..al ne daj boze da ga samo pomislim spustit u krevetic...ludilo!!vriska!!pa onda opet, ajmo u nas krevet...i sta cu..
nego, jasno mi je za bebache koji se doje da se bude nocu trazit papicu , ali on koji se trpa preko dana nekad toliko da meni samoj bude neugodno gledat ga...cudno mi da jos trazi jesti.ali dobro,ako on to tako hoce neka mu...samo ne bi htjela da se ubuci
stvar je u tome da mi je jedna patronazna rekla da bi mu trebala poceti davati jacu hranu jer raste i nenormalno trosi energiju. Za to pasteta i tak dalje..
on jurca vani na snijegu...trci...ja ga nekad ne mogu slijediti a nema ni godinu dana..
well
mozda sam i ja samo vec umorna i iscrpljena od svega koliko god da mi je tesko priznati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma