Jučer su mi pukle naočale i sad sam čorava.
Moram pod hitno okulistu da mi odredi dioptriju za naočale.
Može mi netko preporučiti dobrog okulistu jer sa svojom starom nisam baš zadovoljna?
Jučer su mi pukle naočale i sad sam čorava.
Moram pod hitno okulistu da mi odredi dioptriju za naočale.
Može mi netko preporučiti dobrog okulistu jer sa svojom starom nisam baš zadovoljna?
Dr Ksenija Ćuruvija-Opačić na Langovom trgu.
Ona je prvenstveno za leće, ali ja k njoj idem zbog naočala i super sam zadovoljna :D
Optometrist Livio Svrznjak, radi u Optici Kraljević,imas ih na vise lokacija u centru grada. Ja sam svoje naocale za vid tamo radila prije 8 mjeseci,samo sam ih izgubila prije dva dana,al na to nema reklamacijepa moram po nove. Neznam da li je ovo reklama, to mi nije namjera, ne bi tila prekrsit pravila foruma,slobodno izbrisite ovaj post ako je neprihvatljiv.
Osjećam da mi vid nije više dobar pa molim preporuku gdje otići okulistu? Ne mora biti preko uputnice ako se dugo čeka, može i privatno.
Ja sam lijena, pa idem u najbližu optiku - u mom slučaju to je Jo-jo optika (Dom zdravlja Ivanićgradska). Imam sad već druge progresivne naočale koje mi je njihova liječnica odredila i zadovoljna sam. Imam i drugo mišljenje (sa sistematskog) da su naočale ok.
Imaš i Monokl - s njima isto imam dobra iskustva, ali mi nisu fizički tako blizu.
Pogledaj što ti je od optika u kvartu, tj. blizu kuće ili posla (jer svaka ima ugovor s liječnikom), uđi i pitaj da ti daju termin kad im dolazi oftalmolog. Ako kod njih naručiš i naočale, taj pregled je besplatan. Ako ne naručuješ naočale, košta oko 150 kn.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.01.2019. at 08:46
Nakon preporuke na Rodama i ja preporucam optiku Longvision u Španskom. Utorkom je tamo djecji oftalmolog s Rebra i prati cijelu nasu obitelj i jako smo zadovoljni!
On radi ulongvisionu u optici mom kvartu,nazovi i naruči se kad radi
Sad ja sam išla neki drugi dan,najbolje joj je nazvati i rezervirati termin