-
kada za kupanje bebe od 3 mj
u kojoj kadici kupate bebe od 3 mj?moj je dečkić prerastao onu kadicu šta je u sklopu komode za presvlačenje,pa sam ga počela kupati u velikoj kadi u kupaonici!
-
Ja svoju Bubu oduvijek kupam u plasticnoj kadici za bebe, ali ne anatomskoj, vec najobicnijoj, s ravnim dnom. Kupih je svojedobno u Nami. U velikoj kadi je necu jos neko vrijeme kupati, ponajvise zato sto mi je se ne bi dalo ribati prije svakog njenog kupanja. A i leđa bi mi pukla od sagibanja
-
da to je istina,leđa malo bole od saginjanja.ali meni se čini da je moj dečkić uživao u puno vode i prostranosti pa ču tako i nastaviti!
-
moj se prvo kupao u omalojkadici na prematalici, pa u većoj kadici, koju je nedavno prerastao. sad napunimo veliku kadu pa ja uđem s njim i kupam se s njim.. malac uživa 8) nedavno smo otkrili i tummy tub (ima u adaxu u maksimirskoj) pa je ejdan dan u velikoj kadi, a drugi u tummy tub-u.
Inače, u velikoj kadi kad je sa mnom mu je najveća fora otkriti ciku i umjesto kupanja cikati
-
hehe, i mi smo se danas zajedno okupali! prvo sam se ja namakala u hot tub (nekih 45 stupnjeva), pa smo rashladili na 37 i mm mi ga je dodao i bas nam je bilo nice! uzivao je, mlatarao nogicama... u jednom se trenutku i on "pristekao" na siku, ali samo kratko
inace imamo onu OK anatomsku, u njoj je od pocetka i super nam je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma