-
puding?
pozdrav svima,zanima me ako ste i kad ste svome bebeču dali puding?
-
ne još, ima 2 god. ponekad jede griz na mlijeku
što ne? zbog umjetnih boja i aroma kojih ima u svakom pudingu, a i šećera koji se u njega dodaje da bude sladak.
u griz stavim bananu i malo kakaoa
-
-
Čitam sad ovaj gore link o pudinzima pa ne znam gdje da pišem..
Moja malena je još daleko od pudinga i sličnog (8 mj), ali ne kužim zašto se o pudingu stalno govori o kupovnom - gotovom ili za kuhanje? Ja puding onih 5x godišnje što ga radim, radim tako da na putru/ulju popržim brašno/gustin (što već ima doma kad mi dođe napadaj 8) ) dodam kakao/vaniliju/ilineštotreće i zakuham na tome mlijeko ! I eto pudinga sa poznatim i prihvatljivim sastojcima, a ništa kompliciraniji od onog iz kesice a fiiniii
!
-
mašenka ja sam govorila o kupovnom pudingu, gotovom ili u prašku koji se zgotovi kod kuće. Tvoj "puding" ne spada pod to. Mada bi preskočila prženje brašna na masnoći, radije na suhoj tavi.
-
Ima tu negdje na forumu recept i za domaći puding u koji ide mlijeko, jaje, gustin, vanilija. Meni se čini ok, ja ga skuham sineku, on ima 3 i pol godine i mršavko je, pa neka mu malo "praznih" kalorija. Mislim da onima sklonijima papanju i buckanju ne bi trebalo tak nešto.
-
Mislila sam na link koji je apricot stavila gdje se pričalo o pudinzima&co , pa htjedoh reći da ima i "alternative" za "prave" pudinge. A na putru je finiji
(kad dođu te stvarčice na red, dakako)!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma