Molim informaciju gdje je najbliza ambulanta ili doktor na području Vir, Nin, Zaton, Privlaka, pa Zadar kao najdalji. Ili gdje to mogu izvidit? Idemo na more pa da se pripremimo za svaki slučaj.
Molim informaciju gdje je najbliza ambulanta ili doktor na području Vir, Nin, Zaton, Privlaka, pa Zadar kao najdalji. Ili gdje to mogu izvidit? Idemo na more pa da se pripremimo za svaki slučaj.
Imaš na Viru ambulantu. Na glavnoj cesti prije centra s lijeve strane. Evo mi se prekjučer vratili otamo, no hvala Bogu pa nam nije bila potrebna.
Sunce, da li poznaješ Zadar koliko-toliko?
Za hitne slučajeve ima naravno hitna pomoć na predjelu Marina - Vruljica, dječji dispanzer u gradu kod Pomorske, i nekoliko privatnih pedijatrijskih ambulanti (na Boriku, u gradu blizu dispanzera...).
Trebaju li ti adrese, ili se snalaziš po kvartovima?
bez obzira na to dal Sunce pozna zadar i koliko dobro- ak mozes, Minnie, daj zaljepi adrese i/ili brojeve telefona pedijatara, molim te.
i mi idemo kod zadra, a ja sam frikusa koja mora znat di je doktor :smjlicokreceocima:
Hvala na informacijama. ma minie pliz daj nam brojeve i adrese. Za svaki slucaj. Pogotovo privat. Ova na Viru mi je koma Ivancice. Bili par puta i osoblje je fuj bilo. Mozda je ove godine nest bolje. Imam osjecaj da u te zabiti salju nis koristi doktore. Mi smo jedne godine isli u Privlaku sa mojom sekom i doktor nas opro i reko da joj nije nis, da se previse sunca. Dosli doma, a ona imala upalu pluca.![]()
SLUŽBA ZA ZDRASTVENU ZAŠTITU DOJENČADI I MALE DJECE, Prolaz Cara augusta 1 , Zadar - kod Pomorske škole (DJEČJI DISPANZER) IMA ORDINACIJE:
DR.ČAKARUN I DR.VULIĆ (023) 314 662
DR.BAKMAZ (023) 214 551
DR.CRLJENKO (023) 212 100
Dr. Čakarun ima i ovaj telefon: (023) 305 138
PRIVATNE PEDIJATRIJSKE ORDINACIJE:
DUNDOV-ŽIC BLANKA DR.SPEC. PED., PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA
Veslačka ulica 2, 23000 Zadar
(023) 236 395
(098) 291 788
KUJUNDŽIĆ STANKA DR.SPEC.PEDIJATAR, PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA
Špire Brusine 9, 23000 Zadar
(023) 314 503
MIKECIN MARTIN DR.SPEC.PED. I NEUROPEDIJATAR, SPECIJALISTIČKA PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA
Vatroslava Lisinskog 8, 23000 Zadar
AMBULANTA I (023) 321 386
AMBULANTA II (023) 335 624
MOKOVIĆ IVAN DR.SPEC.PED. I KARDIOLOG, PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA
Josipa Runjanina bb, 23000 Zadar
(023) 333 543
HITNA POMOĆ
Ivana Mažuranića 28 a, Zadar
HITNA POMOĆ 94 ()
(023) 239 820
(023) 239 811
Puno hvala. Bas si.
![]()
Sunce, ja ti iskreno nikad nisam bila kod tog liječnika na Viru pa ni ne znam kakav je.
Super da je Minnie ovo stavila kad kažeš da je takav ovaj na Viru. I nama za ne daj Bože.
Minnie hvala do neba. Reci, kamo ići sa djetetom u nedajbože hitnom slučaju, na ovu Hitnu ili u Zadarsku bolnicu?
Ako netko ima kakve informacije o Domu zdravlja u Pagu isto bih bila zahvalna na odgovoru.
samo da podijelim iskustvo!
v. se opet razbolio i liječimo ga u ambulanti dr. mokovića. iako smo turisti sve ide na knjižicu, preko hzzo-a jer imaju ugovor. predivno osoblje, nemjerljivo susretljivi, doktor ne štedi na uputnicama, obavljali smo različite pretrage i po nekoliko puta, dr. nam "sredio" i pretrage u bolnici.
rade dvokratno, ne treba se naručiti.
eto, ako kome zatreba!
eto korisne informacije..i mi ćemo sutra u ZATON pa ako ne daj Bože zatreba...sad znamo ! hvala!![]()
Prema mom saznanju ( i iskustvu) tijekom vikenda, noći i sl. prvo se treba javiti na hitnu. Na hitnoj obrađuju i šalju dalje ukoliko je potrebno s uputnicom i sl.
Hitna služba ima i u Biogradu, nažalost ne znam broj ...
Svaki vikend i praznik u Zadru u ( 08-13 sati) ima dežurna pedijatrijska ordinacija.
Sutra i preksutra ( 04 i 05 . 08. ) je to
MIKECIN MARTINA - PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA
Vatroslava Lisinskog 8, 23000 Zadar
AMBULANTA (023) 321 386
Inače , raspored dežurstava možete počitati na svakoj ordinaciji.
eowyn, mi bili kod dr Mokovića i platili pregled, a tražili nas i knjižicu. U čemu je fora?
Ostalo za njega potpisujem
Hvala, drage Zadranke, na pregršt korisnih informacija![]()
![]()
![]()
ne znam. možda zato što mi i po mjestu boravka u zd pripadamo njemu.branka1 prvotno napisa
Mi smo bili kod dr. Bakmaz i nista nismo platili, samo je provukla karticu hzzo.
suncemojemalo prvotno napisa
Znam da kasnim sa odgovorm ali da se ubuduce zna ima u Ninu ambulanta doktora Davor Markoc i jos netko radi snjime neznam sad tocno,ima i na krizanju hitna na krizanju nin, vir, privlaka.
U Vrsima ima isto samo neznam kad rade ! ! !
Zubna ambulanta dr. stom. Rajka Čanak i liječnici opće prakse Bruna Georgijev i Branka Pekić u VRSIMA http://www.vrsi.net/ klikom na udruge vidicete ambulantu i sve.
http://www.nin.hr/index.html
http://www.privlaka-tz.hr/
POZDRAV SVIMA ! ! !