-
-
Sretna Mama, bezbroj vibrica ozdravilica za tvog smeđokosog ljepotana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
evo da javim popodne ulazimo u bolnicu, ujutro je prvi na programu..tako brzo.. hvala vam svima
-
za Tonćija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretna mamo, samo hrabro
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držite se!
-
-
Evo mene
ostao je s tatom, mis mali je tako hrabar, objasnili smo mu , a on na to meni da ce sve bit u redu..
Doktor kaze da moraju ostraniti vrh prsta(koji je velicini 2, 5 cm, a moraju ostraniti 1 cm.. nista mu ne ostaje onda) uglavnom, nadam seda nas nece kriviti radi toga kasnije.. neznam vise sto da mislim..
Javim sutra nakon operacije..
Najrađe bi da sam ja s njim a ne tata, al drugacije ne moze, moram bit kuci s lanom i marinom. Ujutro idem tamo prije operacije, na programu je u 9.
Hvala vam, stvarno mi trebaju tople rijeci..
-
-
Mišiću puuuuno
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
-
Držite se! Da vam dragi Bog olakša na najbolji način!
-
-
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
za hrabrog malisana
-
-
bok
jutros je operiran, nazalost nastala panika na operaciji (neznam sto je to moglo bit, jer doktor kad je to rekao pozalio je i nije nista vise rekao) al sve je dobro zavrsilo bio grintav, dala mu cepic protiv bolova te je zaspao a ja otisla kuci. ostao je s tatom tamo..nista drugo neznam, nisam uspjela pricat s doktorom jer je pobjegao na drugu operacij
-
-
da, najgore je proslo ja se nadam..
uglavnom nisam jos vidjela prst, pa ne mogu reci kako je.. al on je dobro igra se i zeza sve oko sebe, čisto sumljam da cu ga lako ponovno pustiti pod noz...
-
-
hrabrom dečku! I da što prije dođe kući!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma